Būs jaunais pasta nodaļu koncepts

Sabiedrība
VS.LV 16:48, 28.02.2024 0

"Latvijas pasts" patlaban neslēgs nevienu pasta nodaļu,

 

VAS "Latvijas pasts" jauno pasta nodaļu konceptu plāno izveidot līdz aprīlim, trešdien preses konferencē sacīja "Latvijas pasta" valdes priekšsēdētāja Beāte Krauze-Čebotare.

"Plānojam, ka jauno pasta nodaļu konceptu mēs izstrādāsim līdz aprīlim, un tad aprīlī informēsim visas iesaistītās puses par to, kāds izskatīsies jaunais pasta pārklājums Latvijā," sacīja Krauze-Čebotare.

Viņa arī piebilda, ka pēc tam, kad plāns būs izrunāts un apstiprināts, kompānija plāno informēt arī sabiedrību par to, kā šis plāns varētu izskatīties.

Krauze-Čebotare uzsvēra, ka iepriekšējais pasta nodaļu reorganizācijas plāns ir apturēts, un kompānija patlaban neslēgs nevienu pasta nodaļu, kamēr nebūs konkrēta skaidrība par to, kā kopumā izskatīsies pasta nodaļu tīkls Latvijā - vai visas būs "Latvijas pasta" fiziskās nodaļas vai kompānijas darbinieki atradīsies citās telpās un sniegs pasta pakalpojumus.

Viņa uzsvēra, ka patlaban svarīgākais ir atrast veidu, kā sabalansēt un izveidot labu kompromisu visām iesaistītajām pusēm, lai nodrošinātu pasta pakalpojumu pieejamību.

"Mums ir jānodrošina iespēja fiziski šo pakalpojumu saņemt klātienē. Patlaban notiks sarunas ar visām iesaistītajām pusēm, kā mēs varam nodrošināt pakalpojumus klātienē visā Latvijas teritorijā," teica Krauze-Čebotare.

Jau ziņots, ka trešdien "Latvijas pasts" organizēja domu apmaiņas darbnīcu kopā ar diskusiju, kurā dažādu jomu eksperti - publiskā sektora un nevalstisko organizāciju pārstāvji - apsvēra un analizēja potenciālos nacionālā pasta operatora attīstības virzienus.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Mobilitātes punktos Rīgā izveidos īstermiņa auto stāvvietas un velonovietnes

Mobilitātes punktos dzelzceļa stacijās "Bolderāja", "Dauderi", "Sarkandaugava", "Šķirotava", "Zemitāni" un "Ziemeļblāzma" plānots izbūvēt īstermiņa auto stāvvietas, velonovietnes un dzeramā ūdens brīvkrānus.

Sabiedrība Investē 240 000 eiro augstskolas modernizācijā

ISMA: Augstskolas jubilejas gadā veica vērienīgu izglītības iestādes telpu modernizāciju.

Sabiedrība Viens no deputātiem sodīts par agresīvu braukšanu

Daži tautas kalpi pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu, neveic transportlīdzekļa īpašnieka civiltiesiskās atbildības obligāto apdrošināšanu, pārkāpj sapulču, gājienu un piketu organizēšanas un norises kārtību.

Sabiedrība Plāno atļaut elektroskrejriteņu un velosipēdu piespiedu pārvietošanu

Grozījumi arī noteiks trīs gadījumus, kad mikromobilitātes rīki, tajā skaitā velosipēdi, tiks atzīti par ilgstoši atstātiem uz ceļā.

Lasiet arī

Ekonomika «Latvijas pasts» strauji ceļ tarifus

VAS "Latvijas pasts" Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (SPRK) ir iesniedzis universālā pasta pakalpojumu (UPP) tarifu projektu, kas tostarp no 2025.gada 1.janvāra paredz palielināt iekšzemes pasta paku sūtījumu tarifus, kā arī mainīt pārrobežu pasta pakalpojumu tarifus, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Sabiedrība «Latvijas pasts» slēgs 12 pasta nodaļas un cels tarifus

VAS "Latvijas pasts" slēgs 12 pasta nodaļas, Latvijā saglabājot kopumā 155 pasta nodaļas.

Interesanti fakti Kam Latvijas Pasts velta jaunās pastmarkas (+VIDEO)

Ar miniatūriem mākslas darbiem var norēķināties par sūtījumiem valsts iekšienē un ārzemēs.

Sabiedrība Plāno saglabāt 116 Latvijas pasta nodaļas

VAS "Latvijas pasts" izstrādājis jauno pasta nodaļu plānu, kas paredz visā valstī atstāt 116 pasta nodaļas, nodrošinot pakalpojumu visos reģionos un pilsētās, otrdien vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".