• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgā 5.tramvajs atsāks kursēt pamatmaršrutā «Iļģuciems - Mīlgrāvis»

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 12:48, 27.02.2024 1


No rītdienas 28.februāra Rīgā, 5.tramvaja maršruts tiks atjaunots pamatmaršrutā "Iļģuciems - Mīlgrāvis". Vienlaikus tiks slēgts 5T autobusa maršruts.


Foto: LETA

Atjaunojot tramvaja kustību pa pamatmaršrutu, tiks atjaunots arī iepriekš spēkā esošais kustības saraksts no galapunktiem, kā arī reisu apjoms, darba dienās veicot 114 reisus, bet brīvdienās 68 reisus. Tāpat būs izmaiņas vairāku pieturvietu novietojumā un to skaitā.

Turpmāk pieturvietas "Dārza iela" un "Eiženijas iela" abos kustības virzienos ir apvienotas un pārvietotas. Pieturvietām ir piešķirs jauns nosaukums - "Pulka sēta".

Pieturvietai "Saldus iela", virzienā no Mīlgrāvja, nosaukums paliks nemainīgs, savukārt pieturvieta "Slokas iela" arī pārdēvēta par "Saldus ielu". Abām pieturvietām mainīts novietojums.

Pieturvietas "Buļļu iela" (abos virzienos), "Lilijas iela" (virzienā no Mīlgrāvja) un "Bēnes iela" (virzienā no Iļģuciema) tiek apvienotas un jaunajā novietojumā pieturvietām piešķirts nosaukums "Buļļu iela".

Pie tramvaju galapunkta Iļģuciemā izbūvētas atsevišķas pieturvietas pasažieru iekāpšanai un izkāpšanai, abu pieturvietu nosaukums būs "Iļģuciems".

Būvdarbu laikā tramvajs kursēja maršrutā "Imanta - Mīlgrāvis", bet posmā no galapunkta "Iļģuciems" līdz Jūrmalas gatvei tika organizēts 5T autobusa maršruts "Iļģuciems - Botāniskais dārzs" un tramvaja kustība šajā posmā tika slēgta.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvijas ūdeņos roņu ir tik daudz, ka tie nodara postījumus (+VIDEO)

Zvejnieki saņems lielākas kompensācijas no Zemkopības ministrijas.

Sabiedrība Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta "Rail Baltica" izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL pārstāvji.

Sabiedrība Līdz ar vasaras tuvošanos pieaug būvdarbu apjoms valsts autoceļu tīklā

Līdz ar vasaras tuvošanos, kas nozīmē ceļu būvniecībai labvēlīgāku laika apstākļu iestāšanos, pieaug būvdarbu apjoms valsts autoceļu tīklā, un patlaban ar satiksmes ierobežojumiem remontdarbu dēļ jārēķinās jau 29 valsts ceļu posmos, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Lasiet arī

Sabiedrība Vienoto transporta biļešu sistēmu pilnībā plānots ieviest līdz 2025.gadam

Jauno vienoto sabiedriskā transporta biļešu sistēmu pilnībā plānots ieviest līdz nākamā gada pirmajam ceturksnim, aģentūrai LETA sacīja Autotransporta direkcijas (ATD) pagaidu valdes priekšsēdētājs Artūrs Caune.

Sabiedrība Rīgā maina 25., 55. un 56. autobusa maršrutus

Altonavas ielas dzelzceļa pārvada tehniskā stāvokļa dēļ, no šodienas tiek mainīti 25., 55. un 56. autobusa maršruti, aģentūru LETA informēja "Rīgas satiksme".

Sabiedrība Reģionālajā sabiedriskajā transportā stājas spēkā jauni tarifi un biļešu veidi

Reģionālajā sabiedriskajā transportā stājas spēkā jauni tarifi un biļešu veidi, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijas (ATD) pārstāvji.

Ekonomika Studējošie par 2023.gada notikumu atzinuši izcīnītās atlaides Rīgā

Latvijas studējošie par 2023.gada notikumu izcēluši izcīnītās studējošo braukšanas maksas atlaides Rīgas sabiedriskajā transportā, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Studentu apvienībā (LSA).