• Indriķis,
  • Ints,
  • Namejs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Noskaidroti 2023.gada iemīļotākie restorāni Latvijā

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 14:23, 05.01.2024


Kopumā ēdinātāji tika vērtēti deviņās dažādās kategorijās: "Vegāniem/veģetāriešiem draudzīgākais", "Gada jaunpienācējs", "Gada beķereja", "Labākā cena pret kvalitāti", "Labākā brokastu vieta", "Labākais garšas ceļojums", "Labākais ģimenes maltītēm", "Labākā gardēžu maltīte", "Maltīte "krāpšanās" dienai".


Foto: pixabay

Pēc "Wolt" žūrijas vērtējuma un vairāk nekā 41 tūkstošu Latvijas iedzīvotāju balsojuma noskaidroti labākie restorāni un kafejnīcas deviņās dažādās kategorijās "Wolt Restorānu balvā 2023". Par iemīļotāko ēdinātāju iedzīvotāji visaktīvāk balsojuši kategorijās "Labākais ģimenes maltītēm" (uzvarētājs "Ezītis Miglā"), "Gada beķereja" (uzvarētājs "Cadets de Gascogne"), "Labākais garšas ceļojums" (uzvarētājs "Centrale 33") un "Gada jaunpienācējs" (uzvarētājs "Studio Pizza").

Pirmajā balvas atlases posmā pēc restorānu popularitātes un novērtējuma "Wolt" lietotnē tika atlasīti 99 restorāni deviņās kategorijās. Otrajā posmā no tiem desmit labākos katrā kategorijā izvirzīja īpaši atlasīta žūrija, lai tālāk labākos un iemīļotākos restorānus noteiktu Latvijas iedzīvotāji. Iedzīvotāji par savu iemīļotāko ēdinātāju varēja balsot vienu reizi dienā visu decembra mēnesi.

"Wolt Restorānu balva kļuvusi jau par neatņemamu gada nogales tradīciju Baltijas valstīs, kad vēlamies ne tikai pateikt paldies visiem mūsu sadarbības partneriem, bet arī atzinīgi novērtēt katra restorāna ieguldīto darbu un atbildību, lai ikviens klients būtu apmierināts ar saņemto maltīti un sajustos kā svētkos arī ikdienas skrējienā. Iedzīvotāju aktīvais balsojums un novērtējums apliecina, ka kvalitatīva apkalpošana un rūpes par klientu ir svarīgas arī tiem, kuri restorāna maltīti vēlas baudīt savas mājās vai birojā," stāsta Mantas Lomsarģis, "Wolt" vadītājs Baltijā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība IeM analizē šūnu apraides paziņojumu nenonākšanu līdz adresātiem

Iekšlietu ministrijas (IeM) Informācijas centrs kopā ar tehniskajiem sistēmas izstrādātājiem sācis analizēt situācijas, kurās šūnu apraides paziņojums nav sasniedzis saņēmējus, informēja ministrija.

Sabiedrība Vasarā bērnu pieskatīšana valstī kļūst par ikdienas izaicinājumu (+VIDEO)

"Tas norāda uz plaisu starp ģimeņu vajadzībām un darba vides atbalsta mehānismiem".

Sabiedrība «Presidential Alert» Latvijā? VUGD skaidro paziņojuma izcelsmi

Šūnu tehnoloģijas trauksmes paziņojuma nosaukums un valoda ir atkarīga no mobilo telefonu operētājsistēmas izstrādātāju īpatnībām, taču patlaban valstij nav iespējams to mainīt pēc saviem ieskatiem, aģentūrai LETA atzina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Sabiedrība Sākas vilku medību sezona, atļauts nomedīt 370 vilkus

Valsts meža dienests patur tiesības samazināt nomedījamo vilku skaitu atbilstoši medību sezonas laikā iegūtajiem datiem par vilku populācijas stāvokli.

Lasiet arī

Ekonomika LVRA: Problēmas viesmīlības nozarē ir jārisina nekavējoties

Problēmas viesmīlības nozarē ir jārisina nekavējoties, nevis gausi tās jāatliek, novērojot, kā viens pēc otra aizveras neskaitāmi viesmīlības uzņēmumi, aģentūrai LETA pauda Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) vadītājs Andris Kalniņš.

Ekonomika Ēdināšanas nozares uzņēmumu nodokļu parāds sasniedzis 44,2 miljonus eiro

Ēdināšanas nozarē strādājošo uzņēmumu nodokļu parāds ir sasniedzis 44,2 miljonus eiro, kas ir par 79% vairāk nekā pirms Covid-19 pandēmijas jeb 2020.gada sākumā, aģentūrai LETA pauda Latvijas Restorānu biedrības prezidents Jānis Jenzis.

Ekonomika Rīgas restorāni iekļauti Skandināvijas gastronomijas ceļvedī. Kuri tie ir?

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Rīgas Investīciju un tūrisma aģentūru realizējusi projektu, kura rezultātā tapis Rīgas gastronomijas ceļvedis, kas publicēts ietekmīgā uz Skandināvijas tirgu orientētā gastronomijas emuārā andershusa.com, vēsta izdevums "Dienas Bizness".