Noskaidroti 2023.gada iemīļotākie restorāni Latvijā

Sabiedrība
VS.LV 14:23, 05.01.2024 0

Kopumā ēdinātāji tika vērtēti deviņās dažādās kategorijās: "Vegāniem/veģetāriešiem draudzīgākais", "Gada jaunpienācējs", "Gada beķereja", "Labākā cena pret kvalitāti", "Labākā brokastu vieta", "Labākais garšas ceļojums", "Labākais ģimenes maltītēm", "Labākā gardēžu maltīte", "Maltīte "krāpšanās" dienai".

 
Foto: pixabay

Pēc "Wolt" žūrijas vērtējuma un vairāk nekā 41 tūkstošu Latvijas iedzīvotāju balsojuma noskaidroti labākie restorāni un kafejnīcas deviņās dažādās kategorijās "Wolt Restorānu balvā 2023". Par iemīļotāko ēdinātāju iedzīvotāji visaktīvāk balsojuši kategorijās "Labākais ģimenes maltītēm" (uzvarētājs "Ezītis Miglā"), "Gada beķereja" (uzvarētājs "Cadets de Gascogne"), "Labākais garšas ceļojums" (uzvarētājs "Centrale 33") un "Gada jaunpienācējs" (uzvarētājs "Studio Pizza").

Pirmajā balvas atlases posmā pēc restorānu popularitātes un novērtējuma "Wolt" lietotnē tika atlasīti 99 restorāni deviņās kategorijās. Otrajā posmā no tiem desmit labākos katrā kategorijā izvirzīja īpaši atlasīta žūrija, lai tālāk labākos un iemīļotākos restorānus noteiktu Latvijas iedzīvotāji. Iedzīvotāji par savu iemīļotāko ēdinātāju varēja balsot vienu reizi dienā visu decembra mēnesi.

"Wolt Restorānu balva kļuvusi jau par neatņemamu gada nogales tradīciju Baltijas valstīs, kad vēlamies ne tikai pateikt paldies visiem mūsu sadarbības partneriem, bet arī atzinīgi novērtēt katra restorāna ieguldīto darbu un atbildību, lai ikviens klients būtu apmierināts ar saņemto maltīti un sajustos kā svētkos arī ikdienas skrējienā. Iedzīvotāju aktīvais balsojums un novērtējums apliecina, ka kvalitatīva apkalpošana un rūpes par klientu ir svarīgas arī tiem, kuri restorāna maltīti vēlas baudīt savas mājās vai birojā," stāsta Mantas Lomsarģis, "Wolt" vadītājs Baltijā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Dienesti skaidro nezināmas izcelsmes vielas smakas avotu kanalizācijas akās Rīgā

Atbildīgie dienesti šobrīd strādā, lai noskaidrotu pagaidām nezināmas izcelsmes vielas smakas avotu kanalizācijas akās Rīgā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Sabiedrība Prognozē, ka pēc pieciem gadiem veselībā varētu trūkt aptuveni 2400 darbinieku

Pēc pieciem gadiem veselības aprūpes sistēmā varētu trūkt aptuveni 2400 darbinieku, šodien konferencē "Veselības aprūpes cilvēkresursu krīze: Mazās valstis nākotnes risku priekšā" par veselības aprūpes darbaspēka izaicinājumiem un risinājumiem Eiropā norādīja Ekonomikas ministrijas (EM) parlamentārais sekretārs Jurģis Miezainis.

Sabiedrība "Straupe": E.coli baktērija uzņēmuma produkcijā nav apstiprināta

Līdz šim laboratoriskās pārbaudēs E.coli baktērijas klātbūtne nav apstiprināta nevienā piena ražošanas uzņēmuma "Straupe" produkcijas veidā, kā arī ņemtajos paraugos no ražošanas iekārtām, taras vai darbinieku rokām, aģentūru LETA informēja kompānijā.

Sabiedrība Perspektīvā dizainere Megija izmācījusies par savu meistarību tehnikumā (+VIDEO)

"Šķiet, atradu savu īsto es, tādēļ arī nāca ideja par uzņēmumu".

Lasiet arī

Ekonomika LVRA: Problēmas viesmīlības nozarē ir jārisina nekavējoties

Problēmas viesmīlības nozarē ir jārisina nekavējoties, nevis gausi tās jāatliek, novērojot, kā viens pēc otra aizveras neskaitāmi viesmīlības uzņēmumi, aģentūrai LETA pauda Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) vadītājs Andris Kalniņš.

Ekonomika Ēdināšanas nozares uzņēmumu nodokļu parāds sasniedzis 44,2 miljonus eiro

Ēdināšanas nozarē strādājošo uzņēmumu nodokļu parāds ir sasniedzis 44,2 miljonus eiro, kas ir par 79% vairāk nekā pirms Covid-19 pandēmijas jeb 2020.gada sākumā, aģentūrai LETA pauda Latvijas Restorānu biedrības prezidents Jānis Jenzis.

Ekonomika Rīgas restorāni iekļauti Skandināvijas gastronomijas ceļvedī. Kuri tie ir?

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Rīgas Investīciju un tūrisma aģentūru realizējusi projektu, kura rezultātā tapis Rīgas gastronomijas ceļvedis, kas publicēts ietekmīgā uz Skandināvijas tirgu orientētā gastronomijas emuārā andershusa.com, vēsta izdevums "Dienas Bizness".