Valkas, Smiltenes un Apes pusē braukšanas apstākļi ir ļoti apgrūtināti

Sabiedrība
LETA 07:40, 04.01.2024 0

Ceturtdienas rītā sniegputeņa ietekmē Valkas, Smiltenes un Apes pusē braukšanas apstākļi pa lielajiem ceļiem ir ļoti apgrūtināti, liecina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) apkopotā informācija ap plkst.7.

 
Foto: LETA

LVC uzturētajā braukšanas apstākļu kartē no valsts autoceļu posmiem ar sarkanu krāsu ir iekrāsots Valmieras šosejas posms no Strenčiem līdz Valkai, kā arī Vidzemes šosejas posms no Raunas pagrieziena līdz pat Igaunijas robežai.

Pa reģionālajiem autoceļiem ļoti apgrūtināta braukšana ir ceļa P27 posmā no Smiltenes līdz Ūdrupes tiltam, kā arī uz ceļiem Valkas un Alūksnes apkārtnē.

Kopumā apgrūtināta braukšana pa valsts nozīmes un reģionālajiem, kā arī vietējiem ceļiem ir visā Latvijas austrumu daļā un arī Kurzemes ziemeļu daļā - Ventspils, Talsu apkārtnē, kamēr Zemgalē un Kurzemes lejasdaļā braukšanas apstākļi ir apmierinoši, liecina LVC dati.

Apledojušie un sniegotie ceļu posmi tiek kaisīti ar pretslīdes materiāliem, tomēr autovadītājiem jārēķinās, ka ceļu stāvoklis var mainīties ļoti strauji.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Saeima noraida rosinājumu nesamazināt vecāku pabalstu nodarbinātiem

Saeima šodien noraidīja opozīcijā esošās Nacionālās apvienības (NA) rosinājumu nesamazināt vecāku pabalstu par 50%, ja vecāks ir nodarbināts.

Sabiedrība Atvieglo algoritmus iznīcinātāju pacelšanai

Pēc 7.septembrī notikušā drona incidenta atviegloti algoritmi iznīcinātāju pacelšanai pretgaisa aizsardzības funkciju veikšanai, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atklāja Nacionālo bruņoto spēku komandieris Leonīds Kalniņš.

Sabiedrība Svētdienas saullēktā valsts ziemeļaustrumos iespējama pirmā salna

Agrā svētdienas rītā vietām Vidzemē un Latgales ziemeļu daļā iespējama pirmā salna šoruden, liecina jaunākās laika prognozes.

Sabiedrība Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus

Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus, intervijā aģentūrai LETA teica viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Lasiet arī

Sabiedrība Uz Daugavpils šosejas divās vietās notiek ceļa būvdarbi

Uz Daugavpils šosejas (A6) pie Pļaviņām posmā no Pļaviņu dolomīta šķembu karjera līdz autoceļu A6, P37 un V772 satiksmes mezglam - rotācijas aplim (118,49.-128,97. km) sāk atjaunot segumu, bet pašā satiksmes mezglā notiek pārbūves darbi. Remontdarbi turpinās arī uz pārvada pār dzelzceļu Daugavpils šosejas 124. kilometrā, informē VSIA Latvijas Valsts ceļi Komunikācijas daļa.

Ekonomika Bernātos par trešdaļmiljonu eiro 3,6 km garumā pārbūvēs pašvaldības ceļu

Dienvidkurzemes novada Nīcas pagasta Bernātos pašvaldības autoceļu "Dzintariņš - Baltijas jūra" pārbūvēs par 326 906 eiro, informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Kristīne Pastore.