• Dailis,
  • Herberts,
  • Umberts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Staķis iesniedzis pieteikumu iestāties «Progresīvajos»

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 17:29, 04.01.2024


Bijušais Rīgas mērs Mārtiņš Staķis šodien iesniedzis pieteikumu, lai iestātos partijā "Progresīvie".


Foto: LETA

Staķis ar šo partiju sastrādājas jau ilgāku laiku, bet pašlaik ir bezpartejisks. Uz Rīgas mēra amatu viņš kandidēja kā "Kustības Par" biedrs.

"Progresīvo" valde nākampirmdien, 8.janvārī, varētu lemt par Staķa uzņemšanu partijā, informēja partijas valdes locekle un līdzpriekšsēdētāja Justīne Panteļējeva.

Panteļējeva atzina, ka Staķis ir plānots kā viens no "Progresīvo" saraksta līderiem Eiropas parlamenta vēlēšanās.

15.janvārī "Progresīvie" iecerējuši rīkot priekšvēlēšanu kampaņas atklāšanas preses konferenci, kurā iepazīstinās sabiedrību ne tikai ar saraksta līderiem, bet informēs par visiem sarakstā iekļautajiem biedriem.

Viņa augstu vērtējot Staķa darbu kopā ar "Progresīvajiem" pēdējo trīs gadu laikā Rīgas domē. Kopš Rīgas domes frakcijas "AP/"Progresīvie" sadalīšanās Staķis esot kļuvis par vienu no tās līderiem. Viņa darbi liecinot paši par sevi, klāstīja Panteļējeva.

Savukārt par iespēju bijušajam Rīgas mēram Staķim startēt nākamajās Rīgas domes vēlēšanās, Panteļējeva atteicās prognozēt, norādot, ka tik tālas prognozes politikā varot salīdzināt ar mēģinājumu vinnēt loterijā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvijas peldvietas saņems «Zilos karogus»

Rīgā, vides izglītības konceptvietā "Šūna", šodien plkst.11 notiks "Zilā karoga" svinīgā pasniegšana, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Sabiedrība Ūdens temperatūra upēs un ezeros vietām pakāpusies līdz +17 grādiem

Agrā piektdienas rītā augstākā ūdens temperatūra Latvijas ūdenstilpēs bija +17 grādi Rāznas ezerā pie Kaunatas un Lielupē pie Mežotnes, kā arī +17,5 grādi Mūsā pie Bauskas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Sabiedrība Piektdiena būs saulaina un silta

Piektdien Latvijā būs pārsvarā sauss un saulains laiks, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Opozicija vēlas, lai debates notiek tikai valsts valodā

Opozīcijā esošie "Apvienotais saraksts" (AS) un Nacionālā apvienība (NA) sagatavojuši grozījumus Priekšvēlēšanu aģitācijas likumā, kas liegtu rīkot priekšvēlēšanu debates krievu valodā.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgas domes nesaskaņas paplašinās. Staķis pirmdien kaut ko svarīgu paziņos!

Sakāpinātās emocijas liedz vienoties Rīgas domes koalīcijas partneriem, šodien preses konferencē teica Rīgas mērs Mārtiņš Staķis (PP).

Kriminālziņas Vēlas lai KNAB un VARAM vērtē Staķa aizdomīgos komandējumus

Šodien Rīgas domes "Latvijas attīstībai" frakcijas vadītājs Viesturs Zeps vērsies Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (VARAM) ar aicinājumu vērtēt iespējami prettiesisku domes priekšsēdētāja Mārtiņa Staķa (PP) rīcību savu un citu domes deputātu komandējumu organizēšanā.

Sabiedrība Staķim pārmet vairāk nekā 14 000 iztērēšanu, iespējams, nelikumīgos komandējumos

Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis (PP), iespējams, nelikumīgos komandējumos iztērējis vairāk nekā 14 000 eiro, šādu viedokli pauda Rīgas domes deputātu frakcijas "Latvijas attīstībai" priekšsēdētājs Viesturs Zeps, kurš savulaik ar Staķi vēlēšanās startēja no viena saraksta, bet tagad ir opozīcijā.