• Liāna,
  • Lilija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


CSDD pagarinās tehnisko apskates staciju darba laiku Madonā un Rēzeknē

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 10:37, 25.12.2023


Ceļu satiksmes un drošības direkcija (CSDD) no šā gada 27.decembra pagarinās tehnisko apskates staciju darbu laiku Madonā un Rēzeknē, aģentūru LETA informēja CSDD pārstāvji.


Foto: CSDD

CSDD tehniskās apskates stacijā Madonā, Saules ielā 60, darba dienās klienti tehniskās apskates pakalpojumu transportlīdzekļiem ar pilnu masu līdz 3500 kilogramiem varēs saņemt līdz plkst.18.

Savukārt CSDD tehniskās apskates stacijā Rēzeknē, Jupatovkas ielā 1a, visu veidu transportlīdzekļi darba dienās tiks apkalpoti līdz plkst.19. Tāpat no nākamā gada 6.janvāra pakalpojums būs pieejams arī sestdienās līdz plkst.14.

Vienlaikus CSDD aicina klientus izmantot platformā "e-CSDD" sniegtos pakalpojumus un maksājumus veikt attālināti, tādējādi samazinot gaidīšanas laiku.

Jau ziņots, ka CSDD apgrozījums pagājušajā gadā bija 52,747 miljoni eiro, kas ir par 4,3% vairāk nekā 2021.gadā, savukārt direkcijas peļņa pieauga par 74,4% - līdz 6,553 miljoniem eiro, liecina CSDD publiskotā informācija.

CSDD ir valsts akciju sabiedrība. Direkcija reģistrē transporta līdzekļus Latvijā, izsniedz vadītāju apliecības, veic automašīnu tehnisko apskati un sniedz citus pakalpojumus. Direkcijas kapitāldaļu turētājs ir Satiksmes ministrija.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Ierobežos elektroskrejriteņu novietošanu Vecrīgā

Nepareizi novietoti transportlīdzekļi pakalpojumu sniedzējam būs jāpārvieto nekavējoties.

Sabiedrība Atbalsta kriminālsoda pastiprināšanu par dziļviltojumu izmantošanu vēlēšanās

Saeimas Juridiskā komisija šodien izskatīšanai galīgajā lasījumā atbalstīja grozījumus Krimināllikumā, ar kuriem tiks pastiprināta kriminālatbildība par diskreditējošu dziļviltojumu izmantošanu vēlēšanās.

Sabiedrība Kļuvis zināms, kurš darbs ir pieprasītākais

Uz 10 pieprasītākajām vakancēm 2024.gada 1. ceturksnī kopumā pieteicās vairāk nekā 3500 darba meklētāju, liecina darba portāla CVMarket.lv jaunākā statistika.

Sabiedrība Bezpilota lidaparātiem Latvijā jābūt automātiskajiem atbildētājiem (+VIDEO)

Droniem, kas ir vieglāki par 250 g, būs jāatbilst jaunajiem drošības noteikumiem.

Lasiet arī

Sabiedrība CSDD rīkos bezmaksas ziemas braukšanas konsultācijas. Kurās pilsētās?

Šonedēļ Ceļu satiksmes un drošības direkcija (CSDD) sadarbībā ar Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroju rīkos bezmaksas ziemas braukšanas konsultācijas Liepājā, Siguldā, Talsos un Balvos.

Sabiedrība CSDD 11 mēnešos izsniegusi par 8,8% mazāk vadītāja apliecību

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) šogad desmit mēnešos izsniegusi 15 014 jauniegūtas autovadītāja apliecības, kas ir par 8,8% mazāk nekā 2022.gada attiecīgajā periodā, liecina direkcijas publiskotie dati.

Sabiedrība Valdība atbalsta stingrākas prasības automašīnas tehniskā stāvokļa kontrolei

Noteikumos paredzētas prasības transportlīdzekļu ziemas riepu speciālam marķējumam.

Sabiedrība Ātruma pārsniegšana var beigties letāli

Autovadītājs, apdzīvotā vietā stipri pārsniedzot atļauto ātrumu, nespēja savaldīt transportlīdzekli, iebrauca nožogojumā, apgaismes stabā, luksoforā un pēc tam uzbrauca gājējam, kurš notikuma vietā zaudēja dzīvību.