• Lana,
  • Sergejs,
  • Svetlana
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Siliņa: Žogs uz Latvijas un Baltkrievijas robežas ir uzbūvēts

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 15:19, 20.12.2023


Žogs uz Latvijas un Baltkrievijas robežas ir uzbūvēts, trešdien preses konferencē žurnālistiem norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV), kura Rīgas pilī tikās ar Valsts prezidentu.



Premjere pauda cerību, ka tuvāko dienu laikā ar ministri varēs pieņemt šos darbus, taču nākamgad sāksies intensīvs darbs un turpināsies žoga izbūve starp Latvijas un Krievijas robežu.

Jau ziņots, ka visu austrumu robežas žogu ar Krieviju un Baltkrieviju paredzēts pabeigt 2024.gadā, un pēc tam turpināsies citu robežu aizsargājošās infrastruktūras elementu uzstādīšana, lai uz visas austrumu robežas būtu izveidota moderna un efektīva robežapsardzības infrastruktūra.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīgā demontēta piemiņas zīme Maskavas dārza izveidei

Rīgā, Latgales parkā, demontēta piemiņas zīme Maskavas dārza izveidei, aģentūru LETA informēja Rīvas vicemērs Edvards Ratnieks (NA/LRA).

Sabiedrība Koalīcijas partija ir gatava diskutēt par izdienas pensijas vecuma celšanu

Kā jau tika ziņots, ministrijām sadarbojoties ar Valsts kanceleju, pašlaik tiek vērtēts jautājums par izdienas pensijas vecuma celšanu.

Sabiedrība ISMA uzsāk darbu pie bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā

Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (ISMA) vienojusies par sadarbību ar Ukrainas augstākās izglītības iestādi Dņipro “Alfred Nobel University” (ANU), lai uzsāktu darbu pie jaunas bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā.

Sabiedrība Rosina demontēt Fabriciusa pieminekli Ventspilī

Nacionālā apvienība (NA) norāda, ka ir vērsusies Latvijas Okupācijas muzejā un Latvijas Kara muzejā, lai no speciālistiem un vēsturniekiem gūtu atzinumus par Fabriciusa personību un vēsturiskajām darbībām, kā arī piemineklī attēloto agresorvalsts militāro formastērpu.

Lasiet arī

Sabiedrība Žogu uz Latvijas-Krievijas robežas cels četri uzņēmumi

Kopējā līgumu summa par žoga izbūvi astoņās lotēs ir 50,2 miljons eiro (ar PVN).

Sabiedrība Uz Latvijas-Baltkrievijas robežas izbūvēti šogad plānotie 112 kilometri žoga

Uz Latvijas-Baltkrievijas robežas līdz šī gada 31.decembrim izbūvēti šogad plānotie 112 kilometri patstāvīgā žoga robežjoslas sausajās zonās, informē AS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ).

Sabiedrība Žogu uz Latvijas - Krievijas robežas būvēs seši uzņēmumi

Latvijas - Krievijas robeža ir 283,6 kilometrus gara. Šobrīd uz Latvijas - Krievijas robežas jāizbūvē aptuveni 180 kilometri žoga un vismaz 53 kilometri robežapsardzības infrastruktūras.

Sabiedrība Uz Latvijas-Baltkrievijas robežas izbūvēti vairāk nekā 100 kilometri žoga

Uz Latvijas-Baltkrievijas robežas līdz šī gada 4.decembrim izbūvēti 103 kilometri patstāvīgā žoga jeb 92% no šogad paredzētajiem 112 kilometriem, kā arī noslēgumam tuvojas pēdējie projektēšanas darbi posmiem gar publiskajiem ūdeņiem, ziņo "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ).