• Dailis,
  • Herberts,
  • Umberts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Staķis kļuvis par aizsardzības ministra Sprūda ārštata padomnieku

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 15:43, 27.11.2023


Bijušais Rīgas mērs Mārtiņš Staķis kļuvis par aizsardzības ministra Andra Sprūda ("Progresīvie") ārštata padomnieku.


Foto: LETA

"Valsts aizsardzība ir mūsu kopējā atbildība. To bieži atkārto zemessargs, ar kuru man ir gods būt vienā vienībā. Un viņam taisnība," tviterī raksta Staķis.

Viņš pauž pārliecību, ka viņa pieredze zemessardzē, ministrijā un pašvaldībā var būt noderīga kopējam mērķim - Latvijas aizsardzībai.

Staķis uzsver, ka ārštata padomnieks veic pienākumus, nesaņemot atalgojumu.

Kā ziņots, šī gada jūlijā, sastrīdoties Staķa pārstāvētajai frakcijai "Progresīvie" un koalīcijas partneriem "Jaunā vienotība", Staķis atkāpās no mēra amata, skaidrojot, ka galvenais iemesls šai rīcībai bijis tas, ka viņš vairs nevarot uzņemties atbildību par Rīgas domes lēmumiem.

Pēc ilgstošām sarunām tika izveidota cita Rīgas domes koalīcija bez "Progresīvajiem" un par Rīgas mēru tika ievēlēts Vilnis Ķirsis (JV), kurš arī ir zemessargs.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība JV atsakās piedalīties priekšvēlēšanu debatēs krievu valodā

Partiju apvienība "Jaunā vienotība" (JV) nolēmusi nepiedalīties priekšvēlēšanu debatēs krievu valodā, aģentūru LETA informēja partijā.

Sabiedrība Uzņēmumiem var nākties pieņemt nepatīkamus lēmumus par izmaksu samazināšanu

Ir jārēķinās, ka uzņēmumiem var nākties pieņemt nepatīkamus lēmumus par izmaksu samazināšanu, jo, lai gan inflācija vairs būtiski neaug, izmaksu līmenis nav krities un konkurēt kļūst arvien grūtāk, intervijā aģentūrai LETA atzina konsultāciju kompānijas EY partneris, Stratēģijas un darījumu konsultāciju nodaļas vadītājs Baltijas valstīs Guntars Krols.

Sabiedrība Latvijā pakāpeniski sākas meteoroloģiskā vasara

Diennakts vidējai gaisa temperatūrai paaugstinoties virs +15 grādiem, Latvijā pakāpeniski sākas meteoroloģiskā vasara, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra operatīvā informācija.

Sabiedrība Ceturtdien gaiss Latvijā iesils līdz +23 grādiem

Ceturtdien gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz +20..+23 grādiem, vienīgi daļā piekrastes tā nepārsniegs +18 grādus, prognozē sinoptiķi.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgas domes nesaskaņas paplašinās. Staķis pirmdien kaut ko svarīgu paziņos!

Sakāpinātās emocijas liedz vienoties Rīgas domes koalīcijas partneriem, šodien preses konferencē teica Rīgas mērs Mārtiņš Staķis (PP).

Kriminālziņas Vēlas lai KNAB un VARAM vērtē Staķa aizdomīgos komandējumus

Šodien Rīgas domes "Latvijas attīstībai" frakcijas vadītājs Viesturs Zeps vērsies Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (VARAM) ar aicinājumu vērtēt iespējami prettiesisku domes priekšsēdētāja Mārtiņa Staķa (PP) rīcību savu un citu domes deputātu komandējumu organizēšanā.

Sabiedrība Staķim pārmet vairāk nekā 14 000 iztērēšanu, iespējams, nelikumīgos komandējumos

Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis (PP), iespējams, nelikumīgos komandējumos iztērējis vairāk nekā 14 000 eiro, šādu viedokli pauda Rīgas domes deputātu frakcijas "Latvijas attīstībai" priekšsēdētājs Viesturs Zeps, kurš savulaik ar Staķi vēlēšanās startēja no viena saraksta, bet tagad ir opozīcijā.