• Aivita,
  • Elfa,
  • Elvita,
  • Krišjānis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Politiskais stratēģis Jurģis Liepnieks brīdina par Ukrainas kara krīzi (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 17:39, 04.11.2023


"Latvijai šis viss kā minimums dod laiku", - sagaida eksperts.


Ukraina pret Krieviju sāka izmantot spēcīgas amerikāņu ATACMS sistēmas.

"Situācija Ukrainā un ap strauji mainās", - tā sociālajā tīklā X (iepriekš Twitter) paziņojis slavenais politikas stratēģis Jurģis Liepnieks.

"Pretuzbrukums, kuru tik ļoti gaidījām, uz kuru tā cerējām ir skaidri parādījis, ka nekāda teritoriju atgūšana militārā ceļā pārskatāmā nākotnē nenotiks. Tam ir MILZĪGAS konsekvences. Garastāvoklis Ukrainā pasliktinās. Krievijas uzlabojas".

"Tam klāt notikumi Izraēlā, kas novirza pasaules uzmanību, bet galvenais jau riski, kas saistīti ar ASV vēlēšanām, un ASV iekšpolitiku", - pauž eksperts.

"Krievu stāvoklis uzlabojies tiktāl, ka ja vēl pavasarī viņi būtu bijuši laimīgi par pamieru vai mieru, kas paredz, ka viņiem paliek okupētās teritorijas, bet Ukrainai tas bija pilnīgi neiespējami, tad šodien Putins vairs tādu neparakstītu. Kā minimums prasītu visus 4 apgabalus", - tā J.Liepnieks.

"Latvijai šis viss kā minimums dod laiku (ja vien nākošgad ASV dēļ nenotiek kaut kas ārkārtējs), bet nu pasaule mainās. Tiešām mainās".

Savukārt sarunu biedri sociālajā tīklā pauž dažādus viedokļus.

Aigars Prūsis: "Neticās, ka ZSU par aiziešanu līdz Krimai vispār bija domājuši, zinot Rietumvalstu spējas palīdzēt, kur nu vēl sabiedrības noskaņojumu zaudēt vēl vairāk jaunus vīriešus frontē. Nepamet sajūtas, ka Doņecku, Luhansku un Krimu spiedīs iemainīt pret Zaporožjes teritorijām".

Jonny Geidans: "Nevajag sēt pesimismu. UA lēnām bet turpina uzbrukt un atbrīvot savu zemi - bez aviācijas!! Jāturpina atbalstīt kā vien varam. Ja Ukraina nekaros, tad mums būs krievi jāklapē pašiem".

Uldis Varnevičs: "Kas atkal? Nē, nu nopietni - kā kāds sāk darboties ar Latvijas medijiem, tā sākas tādi teksti. Jurģi - nu nopietni? Vai tiešām nav iespējams visas Latvijas medijiem noalgot vismaz vienu cilvēku, pie kura varētu vērsties pie eksperta padoma par Ukrainu? Nu kaut vienu!!!!"

Einārs Zalkovskis: "Krievi speciali dara visu ari citur lai noņemtu spiedienu pat idiots to saprot bet jus ne, un pat muļķis to zina ka tas naks ka bumerangs un bulduzers bus sadalits atomos un kad tads
notiks vates ielidis pazeme un paši ka kanibali izniks. Viņu domašana ar musdienam nesader".

Kaspars Rāzna: "Situācija ir pasliktinājusies, bet maza cerība uz F16 piegādēm. Tās varētu šo to mainīt".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Mirusi bijusī LIVA direktore Laima Grebska

Piektdien, 10.maijā mirusi Neretas Jāņa Jaunsudrabiņa vidusskolas ilggadējā direktore, bijusī Latvijas Izglītības vadītāju asociācijas (LIVA) prezidente Laima Grebska, informēja Neretas Jāņa Jaunsudrabiņa vidusskolā.

Sabiedrība Par seksuālu uzmākšanos draudēs administratīvais sods

Starp seksuālās uzmākšanās viediem deputāti min arī intensīvu skatīšanās uz personas intīmām zonām un seksuālu žestu / darbības demonstrēšanu.

Sabiedrība «Nepārprotama divvalodības veicināšana»

Valsts valodas centra reakcija uz SEPLP ieceri noturēt sabiedriskajā televīzijā Eiropas Parlamenta priekšvēlēšanu debates krievu valodā.

Sabiedrība Saistībā ar pārkāpumiem Kariņa lidojumu lietā ierosināta disciplinārlieta

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) izdevusi rīkojumu ierosināt disciplinārlietu pret Valsts kancelejas direktoru Jāni Citskovski, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Lasiet arī