No otrdienas pārcels 22.autobusa pieturvietu lidostā «Rīga»

Sabiedrība
LETA 20:35, 23.10.2023 0

No otrdienas, 24.oktobra, pārcels 22.autobusa pieturvietu lidostā "Rīga".

 

Lidostā informē, ka SIA "Rīgas satiksme" 22.autobusa pieturvieta pie lidostas "Rīga" iekāpšanai virzienā uz Rīgu no otrdienas, 24.oktobra, atradīsies pašreizējā P1 stāvvietā pa vidu starp E un C atlidošanas izejām.

Pēc lidostā minētā, 22.autobusa josla un pieturvieta tiks atbilstoši norobežota no pārējās stāvvietas teritorijas un apzīmēta ar ceļazīmēm. Iebraukt šajā joslā būs atļauts tikai 22.maršruta autobusiem.

Tāpat lidostas pārstāvji skaidro, ka 22.maršruta autobusi pēc pasažieru izkāpšanas apmetīs loku un iebrauks P1 stāvvietā, tādējādi pasažieriem vairs nebūs jāšķērso P1 stāvvieta, lai nokļūtu uz 22.autobusa pieturu.

Maršruta autobusiem un starptautiskās satiksmes autobusiem iebraukšanai P1 stāvvietā būs paredzēta trešā barjera.

Savukārt visi pārējie autovadītāji stāvvietā joprojām varēs iebraukt gar pirmo un otro barjeru, saņemot iebraukšanas talonu.

Jaunajā pieturvietā iekāpšanai 22.maršruta autobusā tiks organizēta līdz brīdim, kad pašreizējās P1 stāvvietas laukumā sāksies lidostas jaunā termināļa būvniecība.

Lidostas pārstāvji arī norāda, ka sabiedriskā transporta biļešu iegādes automāti tiks pārvietoti zem termināļa nojumes pretim jaunajai pieturvietai un līdzās izejai no E atlidošanas zāles. Biļetes joprojām varēs iegādāties arī lidostas Apmeklētāju centrā E atlidošanas zālē, tirdzniecības tīkla "Narvesen" kioskos un pie autobusa vadītāja.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība JV atsakās piedalīties priekšvēlēšanu debatēs krievu valodā

Partiju apvienība "Jaunā vienotība" (JV) nolēmusi nepiedalīties priekšvēlēšanu debatēs krievu valodā, aģentūru LETA informēja partijā.

Sabiedrība Uzņēmumiem var nākties pieņemt nepatīkamus lēmumus par izmaksu samazināšanu

Ir jārēķinās, ka uzņēmumiem var nākties pieņemt nepatīkamus lēmumus par izmaksu samazināšanu, jo, lai gan inflācija vairs būtiski neaug, izmaksu līmenis nav krities un konkurēt kļūst arvien grūtāk, intervijā aģentūrai LETA atzina konsultāciju kompānijas EY partneris, Stratēģijas un darījumu konsultāciju nodaļas vadītājs Baltijas valstīs Guntars Krols.

Sabiedrība Latvijā pakāpeniski sākas meteoroloģiskā vasara

Diennakts vidējai gaisa temperatūrai paaugstinoties virs +15 grādiem, Latvijā pakāpeniski sākas meteoroloģiskā vasara, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra operatīvā informācija.

Sabiedrība Ceturtdien gaiss Latvijā iesils līdz +23 grādiem

Ceturtdien gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz +20..+23 grādiem, vienīgi daļā piekrastes tā nepārsniegs +18 grādus, prognozē sinoptiķi.

Lasiet arī

Sabiedrība Taksometru vaučeru tirdzniecību Rīgas lidostā varētu sākt aprīlī

Taksometru vaučeru tirdzniecību VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" varētu sākt aprīlī, ceturtdien preses konferencē medijiem sacīja Rīgas lidostas valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.

Ekonomika Lidojumu skaits Latvijas gaisa telpā ir mazāks par līmeni pirms Covid (+VIDEO)

Uz un no Rīgas vadīti 3788 lidojumi, kas ir pieaugums par 0,3%.

Kriminālziņas LTV: Iespējams, Vaivodu tur aizdomās par darbībām «lidostas zemes lietā»

Līdzšinējais Rīgas domes Ārtelpas un mobilitātes departamenta direktora pienākumu izpildītājs Jānis Vaivods, kuru nedēļas sākumā Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) aizturēja aizdomās par liela apmēra kukuļa piedāvāšanu, nelikumīgas darbības varētu būt veicis saistībā ar tā dēvēto "lidostas zemes lietu", atsaucoties uz tās rīcībā esošo informāciju, vēsta Latvijas Televīzija (LTV).

Sabiedrība Rīgas lidosta sākusi izmantot trīs jaunos pasažieru gaisa tiltus

Rīgas lidosta sākusi izmantot trīs jaunos pasažieru gaisa tiltus no iepirkumā paredzētajiem pieciem pasažieru gaisa tiltiem, aģentūra LETA noskaidroja lidostā.