Nepateicīgais Mamikins ņirgājas par 73 gadus veco Ždanoku (+VIDEO)

Sabiedrība
VS.LV 07:29, 09.10.2023 0

Informācijas izpaušanu par Tatjanas Arkadjevnas īpašumiem Eiropā var sankcionēt Kremlis, kurš nesaņēma aktīvu atbalstu karam Ukrainā no senas draudzenes.

 

Skandalozais politiķis Andrejs Mamikins, kurš no Latvijas aizbēga uz Krieviju, izrādījās arī savas bijušās partijas biedres, EP deputātes Tatjanas Ždanokas ļaundaris.

Mamikins, uzstājoties sociālajā tīklā, ultimāta formā pieprasīja, lai Ždanoka viņam nodod Eiropas Parlamenta deputāta mandātu, kur viņš kopā ar viņu kandidēja 2019. gadā no "Latvijas Krievu savienības".

Tajā pašā laikā Mamikins sacīja, ka Ždanoka 20 gadu laikā Eiropas Parlamentā nopelnījusi milzīgu pensiju, "sālī naudu stikla burkās", viņai nav bērnu un viņa nodeva savu jauno cīņu biedri Tatjanu. Andriecu

"Viņa ļoti slikti sēž," par LKS aktīvistes T.Andriecas likteni atzīmēja A. Mamikins. Viņa tagad atrodas Iļģuciema sieviešu cietumā apsūdzībā par noziegumiem pret Latvijas valsti.

Turklāt Mamikins savā tiešsaistes straumē uzskaitīja Ždanokai piederošos īpašumus: dzīvokli ekskluzīvā ēkā Rīgā, villu Carnikavā (blakus kaimiņiem Oļegam Burovam un Uģim Magonim), kā arī dzīvokļus Francijā un Beļģijā.

Septembrī Valsts drošības dienests (VDD) sācis kriminālprocesu pret bijušo politiķi Andreju Mamikinu par agresorvalsts Krievijas veikto noziegumu Ukrainā iespējamu slavināšanu un attaisnošanu.

Kriminālprocess pret Mamikinu sākts, dienestam izvērtējot personas pēdējā laika izteikumus vairāku Kremlim lojālu Krievijas televīzijas kanālu raidījumos, kā arī sociālās tīklošanās vietnēs.

VDD ir konstatējis Mamikina izteikumus, ar kuriem dienesta vērtējumā tiek atbalstīts un glorificēts Krievijas sāktais karš Ukrainā. Mamikins pēdējā laikā Kremļa propagandas medijiem paziņojis, ka ir pārcēlies dzīvot uz Krieviju, "lai viņa dēliem nav jāpiedalās geju parādēs".

Krišs Ziverts

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīgā būs vērojama pastiprināta karavīru un militārās tehnikas pārvietošanās

Mācību "Namejs 2024" laikā šonedēļ Rīgā būs vērojama pastiprināta karavīru un militārās tehnikas pārvietošanās, informē Rīgas dome.

Sabiedrība Prezidents iesniedz iniciatīvu par algu iesaldēšanu

Saskaņā ar Latvijas Republikas Satversmes 65. pantu Valsts prezidents ir nosūtījis izskatīšanai likumprojektu "Grozījums Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likumā" un lūdz šo likumprojektu izskatīt steidzamības kārtībā.

Sabiedrība Saeimā iesniedz iniciatīvu par pensiju 2. līmeņa iemaksu nesamazināšanu

Iniciatīva, kuras mērķis ir nosargāt Latvijas iedzīvotāju nākotnes pensiju uzkrājumus no to iztērēšanas šodienas valsts budžeta izmaksu segšanas vajadzībām, sasniedza vajadzīgo 10 tūkstošu parakstu slieksni visstraujāk platformas ManaBalss.lv pastāvēšanas vēsturē.

Sabiedrība Vidzemes jaunieši aicināti uz Zinātnieku nakti Valmierā (+VIDEO)

Visā Eiropā zinātniskās institūcijas atraktīvā un populārā veidā iepazīstina ar dažādām nozarēm.

Lasiet arī

Sabiedrība Daugavpils izpilddirektore Šņepste negrasās strādāt Saeimā Krištopana vietā

Daugavpils pašvaldības izpilddirektore Sabīne Šņepste (LPV) negrasās strādāt Saeimā Eiropas Parlamentā (EP) ievēlētā Viļa Krištopana (LPV) vietā.

Pasaule No Lietuvas ievēlēto Gražuli neuzņem EP Konservatīvo un reformistu grupā

Bijušais Lietuvas Seima deputāts Petrs Gražulis, kurš šomēnes tika ievēlēts Eiropas Parlamentā (EP), nav uzņemts Eiropas Konservatīvo un reformistu grupā, vēsta Lietuvas sabiedriskā raidorganizācija LRT.

Pasaule Mišels: Vienošanās par ES vadošajiem amatiem nav panākta

Eiropas Savienības (ES) valstu līderiem pirmdienas vakarā nav izdevies panākt vienošanos par bloka augstāko amatu sadalījumu, pēc valstu un valdību vadītāju vakariņām Briselē paziņoja Eiropadomes prezidents Šarls Mišels.

Ekonomika Zināms, cik mēnesī saņems Latviju pārstāvošie deputāti Eiropas Parlamentā

Latviju pārstāvošie deputāti Eiropas Parlamentā (EP) mēnesī saņems 10 377 eiro pirms nodokļu nomaksas un dažādas piemaksas, liecina informācija EP tīmekļvietnē.