• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Nellija Kleinberga nolēmusi atteikties no potenciālā Saeimas deputāta mandāta

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 10:07, 14.09.2023


Kuldīgas novada domes priekšsēdētājas vietniece Skrundas pilsētas un novada lauku teritoriju jautājumos un Saldus medicīnas centra valdes priekšsēdētāja Nellija Kleinberga ("Kuldīgas novadam") nolēmusi atteikties no potenciālā Saeimas deputāta mandāta.


Foto: LETA

Aģentūrai LETA viņa atzina, ka ir saņēmusi īsziņas no vairākiem deputātiem ar aicinājumu atgriezties Saeimā. "Kolēģu attieksme sildīja manu sirdi, taču esmu pieņēmusi lēmumu palikt esošajos darbos," atklāti atzina Kleinberga.

Viņa skaidro, ka pašlaik ir atbildīga par daudziem jautājumiem gan kā Kuldīgas novada domes priekšsēdētājas vietniece, gan kā Saldus medicīnas centra valdes priekšsēdētāja. "Man pašlaik ļoti patīk savs darbs. Saldus Medicīnas centrā ir izveidota profesionāla komanda, un mans mērķis ir panākt, lai novada iedzīvotājiem veselības aprūpes pakalpojumi būtu pieejami tuvāk viņu dzīvesvietai", uzsver Kleinberga.

Kleinbergai Saeimas deputātes mandāts pienāktos uz laiku, kamēr no "Jaunās vienotības" (JV) saraksta parlamentā ievēlētā Inga Bērziņa ("Kuldīgas novadam") ieņemtu vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministres amatu, ja viņa noliktu deputāta mandātu. Aiz Kleinbergas nākamais visvairāk balsu saņēmušais kandidāts JV sarakstā Kurzemes apgabalā ir Ventspils domes deputāts Ģirts Valdis Kristovskis (JV).

Kā vēstīts, Kleinberga no Latvijas Reģionu apvienības saraksta bija ievēlēta 12.Saeimā.

Līdz ar valdības un valdošās koalīcijas maiņu plašas pārmaiņas gaidāmas arī Saeimā, kur darbu sāks vairāki jauni deputāti, kuri mandātus iegūs uz laiku, kamēr kolēģi pilda ministru amata pienākumus, kā arī mainīsies vadība lielākajā daļā komisiju.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Saeima noraida rosinājumu nesamazināt vecāku pabalstu nodarbinātiem

Saeima šodien noraidīja opozīcijā esošās Nacionālās apvienības (NA) rosinājumu nesamazināt vecāku pabalstu par 50%, ja vecāks ir nodarbināts.

Sabiedrība Atvieglo algoritmus iznīcinātāju pacelšanai

Pēc 7.septembrī notikušā drona incidenta atviegloti algoritmi iznīcinātāju pacelšanai pretgaisa aizsardzības funkciju veikšanai, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atklāja Nacionālo bruņoto spēku komandieris Leonīds Kalniņš.

Sabiedrība Svētdienas saullēktā valsts ziemeļaustrumos iespējama pirmā salna

Agrā svētdienas rītā vietām Vidzemē un Latgales ziemeļu daļā iespējama pirmā salna šoruden, liecina jaunākās laika prognozes.

Sabiedrība Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus

Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus, intervijā aģentūrai LETA teica viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Lasiet arī

Ekonomika Ēka Brīvības un Ģertrūdes ielu stūrī izsolīta par 4,19 miljoniem eiro

Vēsturiskais nekustamais īpašums Brīvības ielā 68, Rīgā, nosolīts par 4,19 miljoniem eiro, kas ir par 1,49 miljoniem eiro vairāk nekā noteiktā izsoles sākumcena 2,7 miljonu eiro apmērā, informē VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ).

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.