• Rauls,
  • Rodrigo
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Novembrī Jūrmalā norisināsies starptautiska peldēšanas mācīšanas konference

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 16:22, 26.08.2023


Šī gada 11.novembrī un 12.novembrī Jūrmalā norisināsies Eiropas Peldēšanas federācijas (LEN) pirmā peldēšanas mācīšanas konference, informē Latvijas Peldēšanas federācija (LPF).



Ar šo konferenci LEN sāk jaunu iniciatīvu drošības uz ūdens un peldēšanas izglītības veicināšanai visā Eiropā - vienotas peldēšanas mācīšanas sistēmas un metodikas ieviešanā.

Konferenci rīko LEN sadarbībā ar LPF, un tas ir prioritārs LEN izglītības pasākums, kura rīkošana pirmo reizi ir uzticēta Latvijai.

LPF atzīmē, ka konference ir svarīgs notikums Eiropas nacionālo federāciju, akadēmiskās sabiedrības, peldēšanas treneru un pedagogu, kā arī citu peldēšanas sporta veidu profesionāļu sadarbības veicināšanai. Konferences galvenais mērķis ir sākt kvalitatīvu diskusiju par peldēšanas mācīšanas programmu īstenošanu un iepazīstināt mērķauditoriju ar LEN "Learn to Swim" programmas ietvaru, kas, ieviesta nacionālo valstu programmās, veicinātu bērnus peldēšanas prasmes un zināšanas, lai mazinātu noslīkšanas riskus.

Konferences divu dienu programmā ir iekļauti gan pieredzējušu akadēmisko spēku un praktiķu uzstāšanās, gan LEN piedāvātās programmas izklāsts, kā arī zinātnisko plakātu un publikāciju prezentācijas un vairākas paneļdiskusijas.

"Learn to Swim" konference atspoguļo LEN apņemšanos veicināt peldēšanas izglītību visā Eiropā un tādējādi samazināt noslīkšanas riskus. Apvienojot dažādus ieinteresētos puses pārstāvjus, tai skaitā sportistus, trenerus, administratorus, nozares ekspertus, politiķus, veselības un izglītības speciālistus, konference aicina uz produktīvām diskusijām par labākajām praksēm, inovatīvām stratēģijām un pragmatiskiem risinājumiem peldēšanas mācību programmu un noslīkšanas novēršanas politikas jomā.

Plašāka informācija par konferenci, tās programmu un reģistrāciju pieejama vietnē "conference.swimming.lv".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Ratnieks rosinās domē lemt par de Tolli pieminekļa demontāžu

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Edvards Ratnieks (NA) rosinās domē lemt par Esplanādes parkā esošā Krievijas karavadoņa Mihaela Andreasa Barklaja de Tolli pieminekļa demontāžu un pārvietošanu.

Sabiedrība Šodien Latvijā gaidāma saulaina un silta diena

Otrdien Latvijā gaidāms sauss un pārsvarā saulains laiks, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Austrumu slimnīcas jaunajā korpusā pārvietos infektoloģijas un plaušu centru

Rīgas Austrumu klīniskās slimnīcas (RAKUS) jaunajā korpusā, Hipokrāta ielā 2, plānots pārvietot infektoloģijas, kā arī tuberkulozes un plaušu centru.

Sabiedrība Asinsdonoru centrs šonedēļ dosies 14 izbraukumos pie donoriem

Valsts asinsdonoru centrs šonedēļ dosies 14 izbraukumos pie donoriem. Patlaban tiek gaidīti visu asinsgrupu donori, bet īpaši A- asinsgrupas donori.

Lasiet arī

Ekonomika Ekonomists: Vācijas lejupslīde sāk negatīvi ietekmēt Latvijas eksportu

Vācijas ekonomika, kas ir trešais svarīgākais partneris Latvijas eksportam, turpina piedzīvot lejupslīdi, kas sāk negatīvi ietekmēt arī Latvijas eksporta apjomus, informē bankas "Citadele" galvenais ekonomists Kārlis Purgailis.

Sabiedrība Latvijā plāno aizliegt mobilo tālruņu izmantošanu skolās līdz 6.klasei

No nākamā mācību gada varētu aizliegt izmantot mobilos tālruņus skolās 1.- 6.klašu skolēniem, ja vien tie nebūs nepieciešami mācību priekšmeta programmas apgūšanai, šādus grozījumus Izglītības likumā šodien atbalstīja Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisija.

Pasaule Izraēla turpina veikt gaisa triecienus Libānā

Izraēlas Gaisa spēki otrdien turpina triecienus Libānā, pavēstījusi Izraēlas armija.

Kriminālziņas Bērnu un jauniešu centra direktoru apsūdz par ārstēšanas liegšanu bērnam

Prokuratūra nodevusi Rīgas pilsētas tiesai krimināllietu pret Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra, kas tagad zināms kā Rīgas Bērnu, jauniešu un ģimeņu sociālā atbalsta centrs, direktoru Kasparu Jasinkeviču par iespējamu ārstēšanas liegšanu bērnam, ziņo aģentūra LETA.