• Gints,
  • Uvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Policisti varonīgi izglābj Daugavā iekritušu un pārbijušos atpūtnieku (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 15:43, 21.07.2023


Pagājušajā nedēļas nogalē, 15.jūlijā, pēc pulksten 23.30 Rīgas pašvaldības policijas Drošības uz ūdens pārvaldes glābēji saņēma informāciju, ka Andrejostā ūdenī nokļuvis vīrietis.


Ilustratīvs foto.

Likumsargi nekavējoties ar laivu devās uz notikuma vietu, kur zem betona konstrukcijas ūdenī pamanīja vīrieti, kurš bija pie samaņas, informēja Rīgas pašvaldības policijas komunikācijas speciāliste Ērika Verze.

Policisti vīrietim lūdza nepeldēt pie laivas, bet gan palikt uz vietas un, kad laiva bija pietuvojusies, viens no glābējiem atpūtniekam ūdenī pameta glābšanas pakavu, pie kura vīrietis pieķērās.

Pēcāk kārtības sargiem izdevās veiksmīgi atpūtnieku ievilkt laivā un nogādāt krastā, kur tālāk persona tika nodota Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem. Pēc veselības stāvokļa pārbaudes mediķi konstatēja, ka vīrieša hospitalizācija nav nepieciešama.

Pašvaldības policija atgādina, ka atrašanās pie ūdenstilpēm alkohola reibumā tumšajā diennakts laikā būtiski palielina noslīkšanas un traumu riskus, jo tajā brīdī cilvēkam tiek traucēta apziņa un orientēšanās spējas, kā arī viņš var nebūt redzams apkārtējiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Siliņa izveido īpašu tematisko komiteju

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) izdevusi rīkojumu par īpašas tematiskās komitejas saistībā ar Latvijas austrumu pierobežas sociālekonomisko attīstību un drošības stiprināšanu izveidošanu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Sabiedrība Latvija Preses brīvības indeksā pakāpusies līdz 12.vietai

Latvija Preses brīvības indeksā pakāpusies līdz 12.vietai, liecina starptautiskās organizācijas "Reportieri bez robežām" (RSF) publicētais jaunākais reitings.

Sabiedrība Pirmssvētku piektdiena Latvijā būs silta

Pirmssvētku piektdiena Latvijā būs silta, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Sabiedrība Pirmssvētku piektdiena Latvijā būs silta

Pirmssvētku piektdiena Latvijā būs silta, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Lasiet arī

Kriminālziņas «Biju vienā Rīgas policijas iecirknī un man radās jautājums...»‎ (+VIDEO)

Premjera partija nevar uzturēt kārtību tiesībsargājošo iestāžu darbā.

Sabiedrība Valsts policijas priekšniekam piešķirs ģenerāļa pakāpi

Valdība drīzumā plāno lemt par ģenerāļa pakāpes piešķiršanu Valsts policijas (VP) priekšniekam Armandam Rukam, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) sagatavotais rīkojuma projekts.

Kriminālziņas Policija aiztur vairākus skinhedus - neonacistus (FOTO)

Valsts policija sadarbībā ar Valsts drošības dienestu (VDD) šodien aizturējusi vairākus skinhedus, kuri tiek turēti aizdomās par nacistiskās Vācijas genocīda, noziegumu pret cilvēci un mieru vai kara noziegumu publisku slavināšanu, kā arī par darbību veikšanu, kas vērstas uz rasu naida izraisīšanu, informēja Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Kriminālziņas Valsts policija noķērusi vairāk nekā pustūkstoti pārkāpēju

Rīga, 20.apr., LETA. Atļautā braukšanas ātruma kontroles maratona laikā Valsts policija piektdien ir noķērusi vairāk nekā pustūkstoti pārkāpēju, informēja Valsts policija.