Šlesers un Rosļikovs informēs par gaidāmo protesta akciju pret pastāvošo valdību

Sabiedrība
LETA 13:15, 07.06.2023 0

Opozīcijas politiķi Ainārs Šlesers (LPV) un Aleksejs Rosļikovs (Stabilitātei) ceturtdien, 8.jūnijā, plāno informēt par gaidāmo protesta akciju par 14.Saeimas atsaukšanu.

 
Foto: LETA

Kā informēja partijas "Latvija pirmajā vietā" Saeimas frakcijas pārstāve Ingūna Millere, preses brīfings notiks ceturtdien plkst.10.30 Saeimas vestibilā.

Pasākumā paredzēts informēt par 16.jūnijā paredzēto protestu pie Rīgas pils par 14.Saeimas atsaukšanu.

Kā ziņots, Šlesers kopā ar partiju mēģināšot vākt iedzīvotāju parakstus referendumam par Saeimas atsaukšanu.

Šlesers atzīmēja, ka LPV skaidros, kad juridiski var sākt parakstu vākšanu referendumam par Saeimas atsaukšanu, jo vēl gadu pēc vēlēšanām referendums nevar notikt.

"Skaidrs ir viens, ka Saeimas deputātiem ir nepieciešams jauns mandāts, tāpēc ir vajadzīgas jaunas vēlēšanas. Saeima ar savu bezdarbību ir pievīlusi savus vēlētājus. Tā arī nespēj attīstīt valsts ekonomiku. Tagad klāt arī nāk vērību maiņas," sacīja LPV līderis.

Politiķis ir apņēmības pilns savākt nepieciešamos ap 155 000 parakstu, lai notiktu referendums.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Par seksuālu uzmākšanos draudēs administratīvais sods

Starp seksuālās uzmākšanās viediem deputāti min arī intensīvu skatīšanās uz personas intīmām zonām un seksuālu žestu / darbības demonstrēšanu.

Sabiedrība «Nepārprotama divvalodības veicināšana»

Valsts valodas centra reakcija uz SEPLP ieceri noturēt sabiedriskajā televīzijā Eiropas Parlamenta priekšvēlēšanu debates krievu valodā.

Sabiedrība Saistībā ar pārkāpumiem Kariņa lidojumu lietā ierosināta disciplinārlieta

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) izdevusi rīkojumu ierosināt disciplinārlietu pret Valsts kancelejas direktoru Jāni Citskovski, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Lasiet arī