• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Dailes teātris iznomā telpas kafejnīcas vajadzībām

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 06:54, 29.01.2023


Izsolē VSIA "Dailes teātris" plāno noskaidrot, kam nomā uzticēt teātra kafejnīcu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

VSIA "Dailes teātra" tīmekļvietnē norādīts, ka interesentiem tiks iznomāti 103,27 kvadrātmetri. Telpu nomas zemākā solāmā maksa mēnesī ir 10 eiro kvadrātmetrā bez pievienotās vērtības nodokļa. Plānotais iznomāšnas termiņš ir pieci gadi no līguma slēgšanas brīža. Izsoles nolikumā uzsvērts, ka nomniekam nav tiesību nomas objektu vai tā daļu nodot apakšnomā.

Pretendenti var iesniegt pieteikumus līdz 20.februāra plkst.14. Pieteikumi jāiesniedz slēgtā aploksnē un jāadresē "Dailes teātra" Izsoles komisijai Brīvības ielā 75, Rīgā, LV-1001. Pieteikumus atvērs teātrī 20.februāra plkst.14.15. Izsoles komisija piešķirs līguma slēgšanas tiesības pretendentam, kura pieteikums atbilst gan nolikuma prasībām, gan piedāvājis visaugstāko cenu.

Pretendentam būs jāsniedz ēdināšanas pakalpojumu apmeklētājiem, jāveic telpu vizuālā noformēšana un pielāgošana kafejnīcas darba vajadzībām. Kafejnīcai jābūt atvērtai pasākumu norises laikā atbilstoši teātra repertuāra plānam, vismaz divas stundas pirms izrādes sākuma un divas stundas pēc izrādes beigām.

Tāpat pretendentam jānodrošina paša apmaksāts speciālista nolēmums par to, vai uz jumta drīkst izbūvēt terasi ar sēdvietām un vai ārpusē drīkst pievienot kāpnes uz terasi. Visi iespējamie būvdarbi, kā arī dizaina un interjera risinājumi būs jāsaskaņo ar teātra arhitektu. Izsoles uzvarētājam būs jānodrošina teātra arhitekta apstiprināta ventilācijas sistēmas izbūve.

Pretendentam par saviem līdzekļiem būs jāatver kafejnīca atbilstoši prasībām sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai. Būs arī jāakceptē un jāizmanto kafejnīcas nosaukums "Kase". Izsoles nolikumā uzsvērts, ka kafejnīcas stilam jāatbilst ēkas stilam un teātra darbības specifikai, piedāvājot atbilstošu ēdienu un dzērienu karti.

Nomniekam ir noteikta obligāta pieredze ēdināšanas biznesā pēdējo septiņu gadu laikā, tajā skaitā liela mēroga ēdināšanas pasākumu nodrošināšanā.

Izsoles nolikumā ir noteiktas arīdzan prasības ēdienam, piemēram, pretendentam būs jānodrošina ēdiena gatavošana ārpus teātra kafejnīcas telpām, to piegādājot katru dienu. Jānodrošina iespēja saņemt veģetāro un vegāno ēdienu visās maltītēs, kā arī jānodrošina tādu dzērienu un ēdienu sortiments, kā pagatavošanai nav nepieciešama virtuves tehnika.

Kā liecina "Firmas.lv", VSIA "Dailes teātris" apgrozījums 2021.gadā sasniedza 808 521 eiro, bet peļņa - 3953 eiro. Savukārt dati par pagājušo gadu patlaban nav pieejami.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Latvijas uzņēmumi ražošanas digitalizācijai saņēma 31 miljonu eiro (+VIDEO)

Ievērojami uzlabota darba drošība, aizstājot un samazinot manuālo darbu.

Ekonomika Latvieši retāk sapņo par dzīvi ar pasīviem ienākumiem nekā kaimiņi (+VIDEO)

Vēl ir variants ieguldīt aktīvos, kuri regulāri izmaksā dividendes vai obligāciju gadījumā - kuponus.

Ekonomika Darba devējam būs jāinformē VID par darba algas izmaksu skaidrā naudā

Lai mazinātu ēnu ekonomiku, Labklājības ministrija (LM) rosina noteikt, ka darba devējam ir jāinformē Valsts ieņēmumu dienests (VID) par faktu, ka darba alga tiek izmaksāta skaidrā naudā, liecina ministrijas sagatavotais noteikumu projekts.

Ekonomika Apkures sezonā «‎Rīgas Siltums» iedzīvotājiem ietaupīs 40 milj. eiro (+VIDEO)

Pateicoties atklātam un brīvam tirgum, tarifs tiek atbilstoši mainīts.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvijas karavīri haubices šaušanas vietā izmantos simulatorus (+VIDEO)

Tiks samazināts munīcijas daudzums, kas nepieciešams apmācībai.

Pasaule Viļņā izvērtēs Navaļnija komandas apgalvojumus par uzbrukumu Volkovam

Lietuvas prezidents Gitans Nausēda pirmdien paziņoja, ka Lietuvā tiks atbildīgi izvērtēti cietumā mirušā Krievijas opozīcijas aktīvista Alekseja Navaļnija komandas apgalvojumus par to, kas Viļņā sarīkoja uzbrukumu viņu sabiedrotajam Leonīdam Volkovam.

Ekonomika Ar vizīti Hjūstonā sākas vēsturiski lielākā Latvijas tirdzniecības misija uz ASV

Šodien, 16.septembrī, sākās Latvijas tirdzniecības misija uz ASV, ar kopumā ap 100 biznesa delegācijas dalībniekiem.

Sabiedrība «Viss sākas ar sapni»: Latvijas Universitāte nākamnedēļ atzīmēs 105.jubileju

Latvijas Universitāte (LU) nākamnedēļ, no 23.septembra līdz 28.septembrim, ar izglītojošiem, svinīgiem un izklaidējošiem pasākumiem atzīmēs 105.jubileju, informē universitāte.