• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ogres novadā pārvalžu vadītājiem un vietniekiem mainās mēnešalga

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 03:59, 02.01.2023


Šodien stājas spēkā Ogres novada domes lēmums par mēnešalgas apmēru Ogres novada pilsētu un pagastu pārvalžu vadītājiem un vadītāju vietniekiem.

Novada teritoriālo vienību pārvalžu vadītajiem mēnešalgas noteiktas, pamatojoties uz likumā "Par pašvaldībām", Valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības likumā noteiktajām prasībām.

Lai gan amatu nosaukumi novada pilsētu un pagastu pārvaldēs ir vienādi, nosakot mēnešalgas apmēru konkrētas pārvaldes vadītājam, ir ievērots iedzīvotāju skaits pilsētā vai pagastā, kā arī attiecīgās teritoriālās vienības platība, līdz ar to jaunās mēnešalgas pārvalžu vadītājiem būs atšķirīgas.

No šodienas mēnešalga 2280 eiro apmērā noteikta Ikšķiles pilsētas un Tīnūžu pagasta pārvaldes vadītājai Aivai Ormanei, Lielvārdes pilsētas un pagasta pārvaldes vadītājam Dzintaram Žvīguram un Ķeguma pilsētas pārvaldes vadītājam Jurim Laizānam.

Ķeguma pilsētas pārvaldes vadītāja vietniecei Inesei Dilānei mēnešalga noteikta 1920 eiro apmērā, tikpat liela mēnešalga būs arī Ikšķiles pilsētas un Tīnūžu pagasta pārvaldes vadītāja vietniecei Santai Rodei, savukārt Lielvārdes pilsētas un pagasta pārvaldes vadītāja vietniekam mēnešalga ir noteikta 1760 eiro apmērā.

Pagastu pārvalžu vadītāju mēnešalgas arī ir atšķirīgas. Mēnešalga 1440 eiro apmērā ar domes lēmumu tiek noteikta Lauberes pagasta pārvaldes vadītājam Andrim Misteram, Birzgales pagasta pārvaldes vadītājai Diānai Arājai, Krapes pagasta pārvaldes vadītājai Inesei Sandorei, Rembates pagasta pārvaldes vadītājai Lienei Legzdiņai, Lēdmanes pagasta pārvaldes vadītājam Dzintaram Laganovskim un Meņģeles pagasta pārvaldes vadītājai Vijai Kauliņai, 1620 eiro apmērā - Jumpravas pagasta pārvaldes vadītājam Aivaram Samsonam un Ķeipenes pagasta pārvaldes vadītājam Vilnim Sirsonim un Taurupes pagasta pārvaldes vadītājam Jānim Stafeckim, 1800 eiro apmērā - Suntažu pagasta pārvaldes vadītājam Valdim Ancānam, Madlienas pagasta pārvaldes vadītājam Guntim Graudiņam-Pētersonam un Ogresgala pagasta pārvades vadītājai Ilzei Čiščakovai.

Mazozolu pagasta un Tomes pagasta pārvalžu vadītāju mēnešalgas apmērs vēl nav apstiprināts, jo pagaidām šie amati ir vakanti.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes

Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes, ceturtdien izskanēja vebinārā "Rīga ripo".

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.

Sabiedrība Saeima noraida rosinājumu nesamazināt vecāku pabalstu nodarbinātiem

Saeima šodien noraidīja opozīcijā esošās Nacionālās apvienības (NA) rosinājumu nesamazināt vecāku pabalstu par 50%, ja vecāks ir nodarbināts.

Sabiedrība Atvieglo algoritmus iznīcinātāju pacelšanai

Pēc 7.septembrī notikušā drona incidenta atviegloti algoritmi iznīcinātāju pacelšanai pretgaisa aizsardzības funkciju veikšanai, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atklāja Nacionālo bruņoto spēku komandieris Leonīds Kalniņš.

Lasiet arī

Pasaule Slovākijā tūkstošiem cilvēku protestē pret kultūras ministri

Slovākijā tūkstošiem cilvēku ceturtdien izgāja demonstrācijās, protestējot pret kultūras ministres Martinu Šimkovičovu, kuru kritiķi apsūdz cenzūrā un valsts finansējuma sliktā pārvaldībā.

Pasaule Leiena sola miljardiem eiro palīdzību plūdu skartajiem reģioniem

Eiropas Komisijas (EK) prezidente Urzula fon der Leiena ceturtdien plūdu piemeklētajā Polijas pilsētā Vroclavā apsolījusi miljardiem eiro lielu palīdzību plūdu skartajiem reģioniem Eiropā.

Sabiedrība Piektdiena gaidāma visai saulaina

Piektdien Latvijā izklīdīs migla un valsts lielākajā daļā spīdēs saule, prognozē sinoptiķi.

Pasaule Libānā divās dienās sakaru ierīču eksplozijās gājuši bojā 37 cilvēki

Libāna otrdien un trešdien peidžeru un rāciju sprādzienos nogalināti 37 cilvēki un 2931 ievainots, ceturtdien pavēstīja Libānas veselības ministrs Firass Abiads.