• Ilga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Kā izvēlēties mēbeles nelielam dzīvoklim?

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 12:20, 09.12.2022


Kā pārdomāti iekārtot nelielu mājokli, kur katrs kvadrātmetrs ir vērtīgs? Te ir svarīga gan pareiza mēbeļu izvēle, gan efektīva iekārtojuma plānošana. Raksta turpinājumā daži ieteikumi, kas noderēs, ja ir jāiekārto mazs dzīvoklis.



Iekārtojuma plāns

Lai iekārtotu dzīvokli un izvēlētos tam piemērotas mēbeles, ir vajadzīgs plāns. Apdomājiet, kāda veida mēbeles iederēsies konkrētajā telpā, kādas ir Jūsu prasības un kāds būs mēbeļu izkārtojums.

Ir svarīgi veikt precīzus mērījumus, lai zinātu, kādi ir vēlamie mēbeļu parametri. Tas palīdzēs izvairīties no nepatīkamiem pārsteigumiem vēlāk, kad izrādās, ka, piemēram, izvēlētais gultas rāmis nemaz neietilpst tam paredzētajā vietā.

Pārdomāta mēbeļu izvēle

Mazas telpas nevajadzētu pārblīvēt ar mēbelēm, tādēļ pirms došanās uz veikalu jāpārdomā, kas tad tiešām ir nepieciešams. Varbūt divu atpūtas krēslu vietā pilnīgi pietiks tikai ar vienu, īpaši, ja istabā ir arī dīvāns, savukārt kafijas galdiņš var pildīt vēl kādu funkciju - piemēram, zem tā iespējams novietot kastes mantu uzglabāšanai.

Mūsdienu mēbeļu klāsts ir tiešām daudzveidīgs, ļaujot ikvienam piemeklēt savām vajadzībām un prasībām atbilstošus risinājumus.

Krāsu salikumi

Nelielos mājokļos īpaši ir jādomā arī par krāsu salikumiem. Lieliska stratēģija šajā gadījumā ir izvēlēties gaišu toņu mēbeles, telpas iekārtojumu papildinot ar spilgtākiem akcentiem.

Daudz labu ideju veiksmīgam iekārtojumam atradīsiet gan internetā, gan specializētos interjera dizaina žurnālos. Ja trūkst pārliecības, jautājiet padomu speciālistam, kurš spēs ieteikt labāko risinājumu.

Interneta veikalu piedāvājums

Lai arī mēbeles pieejamas dažādās tirdzniecības vietās, meklējot labākos variantus, ir vērts ieskatīties arī interneta veikalu piedāvājumā, kur ne tikai varēsiet ātri un ērti iepazīties ar daudzveidīgo mēbeļu klāstu, bet arī smelties iedvesmu veiksmīgam dzīvokļa iekārtojumam un izvēlēties labākās mēbeles par pieņemamu cenu.

Kvalitatīvas mēbeles maziem un lieliem mājokļiem atradīsiet arī interneta veikalā www.vidaxl.lv. Izturīgs gultas rāmis, dīvāni, galdi, krēsli, skapji un daudz citu risinājumu dažādām prasībām - ieskatieties un izvēlieties piemērotāko! Interneta veikals VidaXL nodrošina piegādi visā Latvijā, kā arī iespēju par preci norēķināties tikai piegādes brīdī. Ātri, ērti un izdevīgi!

Apmaksāta publikācija


Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Karalienes Elizabetes II piemiņai Rīgā notiks pastaiga ar korgiju šķirnes suņiem

Karalienes Elizabetes II piemiņai šodien notiks zibakcija - pastaiga ar korgiju šķirnes suņiem no Brīvības pieminekļa līdz Lielbritānijas vēstniecībai, aģentūru LETA informē pasākuma rīkotāja Gerda Pulkstene.

Sabiedrība Piektdiena būs saulaina un silta

Piektdien visā Latvijā saglabāsies sauss un saulains laiks, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Kā izvēlēties tualetes podu, ņemot vērā vannasistabas stilu un funkcionalitāti?

Telpas izmēri ir svarīgākais faktors, izvēloties tualetes podu. Jānovērtē, cik lielu vietu tualetes pods var aizņemt vannas istabā, lai tas netraucētu pārvietoties. Tualetes poda izmēriem jāatbilst telpai, pretējā gadījumā tas var ierobežot kustību un padarīt telpu mazāk funkcionālu.

Sabiedrība SEPLP uzdod LTV7 no nākamā gada visu saturu nodrošināt tikai valsts valodā

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (SEPLP) šodien apstiprināja grozījumus Mazākumtautību multimediju platformas koncepcijā, apstiprinot plānu, ka no 2025.gada. 1.janvāra LTV7 saturu nodrošinās tikai valsts valodā, tviterī atklāja padomes loceklis Jānis Eglītis.