Saeimas AP frakcijas vadītāja Pūces ienākumi pērn mazinājušies par 10 190 eiro

Sabiedrība
LETA 09:03, 03.07.2022 0

Saeimas frakcijas "Attīstībai/Par!" (AP) vadītāja Jura Pūces ienākumi pagājušajā gadā, salīdzinot ar 2020.gadu, mazinājušies par 10 190 eiro, liecina deputāta valsts amatpersonas deklarācija.

 

Pagājušajā gadā kopumā Pūce nopelnījis 61 381 eiro, un lielāko daļu no summas - 59 559 eiro - deputāts saņēmis algā no Saeimas. No Valsts kases AP Saeimas frakcijas vadītājs saņēmis 453 eiro, bet no uzņēmuma "Epko", kura kapitāldaļas pieder Pūcem, viņš saņēmis 1370 eiro.

"Epko" kapitāla daļas politiķim pieder 2845 eiro vērtībā.

Mazinājušās arī Pūces parādsaistības - 2021.gadā tās sasniedza summu 11 000 eiro, kas ir par 6000 eiro mazāk nekā 2020.gadā.

Arī deputāta izsniegto aizdevumu summa pērn kļuvusi mazāka. 2021.gada beigās Pūce bija aizdevis 39 890 eiro, taču 2020.gada nogalē šī summa sasniedza 41 260 eiro.

AP vadītāja īpašumā ir vieglā automašīna "Toyota RAV4", kas izlaista 2014.gadā un reģistrēta 2019.gadā.

Pūcem nepieder nekustamie īpašumi, taču pērn viņam ir piešķirts lietošanā dzīvoklis Rīgā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvijas ūdeņos roņu ir tik daudz, ka tie nodara postījumus (+VIDEO)

Zvejnieki saņems lielākas kompensācijas no Zemkopības ministrijas.

Sabiedrība Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta "Rail Baltica" izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL pārstāvji.

Sabiedrība Līdz ar vasaras tuvošanos pieaug būvdarbu apjoms valsts autoceļu tīklā

Līdz ar vasaras tuvošanos, kas nozīmē ceļu būvniecībai labvēlīgāku laika apstākļu iestāšanos, pieaug būvdarbu apjoms valsts autoceļu tīklā, un patlaban ar satiksmes ierobežojumiem remontdarbu dēļ jārēķinās jau 29 valsts ceļu posmos, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Lasiet arī

Pasaule NATO kiberaizsardzības mācībās Igaunijā uzvar Latvija

Šonedēļ Igaunijā notikušajās NATO kiberaizsardzības mācības "Locked Shields 2024" uzvarējusi Latvija kopā ar NATO vienību komandu, paziņoja alianses Apvienotais kiberaizsardzības izcilības centrs (CCDCOE).

Sabiedrība Miris kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs Alfreds Čepānis

80 gadu vecumā mūžībā devies kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs, 5. un 6.Saeimas deputāts Alfreds Čepānis, informē parlamentā.

Sabiedrība Visiem Ukrainas bēgļu bērniem turpmāk būs jāmācās arī Latvijas skolās

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) plāno noteikt obligātu prasību no nākamā mācību gada visiem Ukrainas bēgļu bērniem apmeklēt Latvijas izglītības iestādes, informēja IZM.

Sabiedrība Daugavpils domes priekšsēdētāja Elksniņa ienākumi palielinājušies 2,5 reizes

Daugavpils domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa ienākumi pērn palielinājušies 2,5 reizes, sasniedzot 67 531 eiro, liecina viņa valsts amatpersonas deklarācija, kas publicēta Valsts ieņēmumu dienesta (VID) mājaslapā.