Ķekavas novadā līdz nāvei piekauts vīrietis

Sabiedrība
LETA 14:53, 16.05.2022 0

Ķekavas novadā pagājušajā nedēļā konflikta laikā nogalināts vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

 

Pagājušajā nedēļā Baložu iecirknis saņēma informāciju, ka Ķekavas novadā starp diviem vīriešiem noticis konflikts. Tā rezultātā smagi piekauts 1967.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts medicīnas iestādē. Neskatoties uz ārstu pūliņiem glābt vīrieša dzīvību, viņš gāja bojā.

Izmeklēšanas laikā policisti noskaidroja, ka aizdomās turamais ir kāds 1978.gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par zādzībām.

Policisti aizdomās turēto 13.maijā aizturēja, bet dienu vēlāk tiesa viņam piemēroja arī drošības līdzekli - apcietinājumu.

Patlaban sākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šāda nozieguma izdarīšanu var draudēt sods - brīvības atņemšana no trim līdz 15 gadiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Saeima noraidīja alkohola iegādāšanās vecuma palielināšanu līdz 20 gadiem

Saeima šodien, otrajā lasījumā skatot grozījumus Alkoholisko dzērienu aprites likumā, noraidīja priekšlikumu, kas būtu paredzējis alkoholiskos dzērienus aizliegt pārdot personām, kuras jaunākas par 20 gadiem.

Sabiedrība Kiberuzbrukuma dēļ «Balticom» TV kanālos parādīja 9.maija parādi Maskavā

Kiberuzbrukuma dēļ komunikāciju operatora "Balticom" translētajos televīzijas kanālos uz laiku nonācis Kremļa propagandas saturs.

Sabiedrība IZM vēlas ierobežot stipendiju izsniegšanu studentiem ārvalstīs (+VIDEO)

“Studētgods” galvenokārt paredzēts tiem, kas vēlas studēt mūsu valstī, norāda A.Čakšas resors.

Sabiedrība Jānoliek malā emocijas un jāparūpējas par Rēzeknes domes atlaišanas tiesiskumu

Ir jānoliek malā emocijas un jāparūpējas par Rēzeknes domes atlaišanas tiesiskumu, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" akcentēja Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa (ZZS).

Lasiet arī

Sabiedrība Notiesātie arvien vairāk ir brīvībā, veicot sabiedriskos darbus

No šodienas kā pamatsods personām, kuras draud nogalināt, tiks piemērota probācija ka pamatsods.

Kriminālziņas Jaunieti apsūdz par nepilngadīgas meitenes izvarošanu izlaiduma ballītē

Prokuratūra nodevusi Zemgales rajona tiesai Bauskā krimināllietu pret jaunieti par nepilngadīgas meitenes izvarošanu izlaiduma ballītē.

Sabiedrība Degmaisījuma pudeles iemešana ukrainietes mājā: iespējamie vainīgie aizturēti

Kriminālprocesā par degmaisījuma pudeles iemešanu ukraiņu influenceres Sofijas Stužukas privātmājā Rīgā nav gūts apstiprinājums par nozieguma saistību ar Krievijas īstenoto karu Ukrainā.

Kriminālziņas Rosina apsūdzēt divus Lietuvas pilsoņus par Vaļagina slepkavību

Valsts policija (VP) pirmdien Rīgas Austrumu prokuratūrai nodevusi kriminālprocesu par pērn martā Rīgā, Pļavnieku mikrorajonā, izdarīto noziedznieka Genādija Vaļagina slepkavību, aģentūru LETA informēja VP Sabiedrisko attiecību nodaļa.