Rīgas pašvaldības ietves turpmāk tīrīs "Hagberg"

Sabiedrība
LETA 16:25, 30.12.2021 0

Rīgas pašvaldības ietvju uzturēšanu ziemas sezonā no nākamā gada sākuma nodrošinās SIA "Hagberg", aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

 
Foto: LETA

Līgums ar uzņēmumu noslēgts līdz 2022.gada beigām ar iespēju to pagarināt par gadu, tā kopējā divu gadu summa ir 635 000 eiro.

Līgums paredz, ka "Hagberg" jāveic regulāra pašvaldības pārziņā esošo ietvju ziemas tīrīšana, ieskaitot svētku dienas un nedēļas nogales, pēc darba uzdevuma saņemšanas, turklāt ietvēm ir jābūt iztīrītām līdz plkst.8.

"Hagberg" jānodrošina pretslīdes materiāla kaisīšana, kā arī sniega un ledus izvešana no ietvēm, piebrauktuvēm un piebraucamajiem ceļiem, ietvju attīrīšana no smiltīm un atkritumiem pirms ziemas sezonas pabeigšanas.

Pēc līguma nepagarināšanas ar SIA "Clean R", atbilstoši iepirkuma rezultātā noslēgtās vispārīgās vienošanās nosacījumiem, veicamo darbu izpildei piekritis "Hagberg".

Līdzšinējam pakalpojumu sniedzējam "Clean R" piemērots līgumsods 3900 eiro apmērā par saistību nepildīšanu.

"Hagberg" patiesie īpašnieks, pēc "Firmas.lv" datiem, pastarpināti ir Ivars Lukaševičs. 2020.gadā uzņēmums strādāja ar 10,6 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 27% vairāk nekā 2019.gadā, bet "Hagberg" peļņa bija 813 676 eiro.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Krievijas karš pret Ukrainu būtiski ietekmējis ES austrumu pierobežas reģionus

Krievijas pilna apmēra agresijas karš pret Ukrainu ir būtiski ietekmējis Eiropas Savienības (ES) austrumu pierobežas reģionus, secināts izvērtējumā par Krievijas agresijas kara ietekmi uz pierobežas reģioniem.

Sabiedrība Vīķe-Freiberga: Vēl neesam paspējuši novākt visas vecās impērijas drupas

Latvijā vēl neesam paspējuši novākt visās vecās impērijas drupas, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" teica bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga.

Sabiedrība Siliņa izveido īpašu tematisko komiteju

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) izdevusi rīkojumu par īpašas tematiskās komitejas saistībā ar Latvijas austrumu pierobežas sociālekonomisko attīstību un drošības stiprināšanu izveidošanu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Sabiedrība Latvija Preses brīvības indeksā pakāpusies līdz 12.vietai

Latvija Preses brīvības indeksā pakāpusies līdz 12.vietai, liecina starptautiskās organizācijas "Reportieri bez robežām" (RSF) publicētais jaunākais reitings.

Lasiet arī

Ekonomika Rīgā sāks uzstādīt pirmos jauna dizaina ielu tirdzniecības moduļus

Rīgas Apkaimju iedzīvotāju centrs no 22.aprīļa līdz 28. aprīlim sāks uzstādīt pirmos jauna dizaina ielu tirdzniecības moduļus pašvaldības iekārtotajās ielu tirdzniecības vietās.

Ekonomika Izsludina 210 miljonus eiro vērto Rīgas ielu uzturēšanas konkursu

Izsludināts atklāts konkurss par Rīgas transporta būvju ikdienas uzturēšanu no 2024.gada līdz 2029.gadam. Iepirkuma pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz 14.maija plkst.10.

Sabiedrība «Rīgas mežu» centrālo biroju plāno pārcelt uz Āgenskalnu

Pašvaldības SIA "Rīgas meži" biroju plānots pārcelt uz Āgenskalnā esošo bijušās Rīgas 14.vidusskolas ēku.

Sabiedrība Pārdaugavā būtiski ierobežos kravas transporta satiksmi

No šodienas pilnībā būs aizliegta kravas transporta tranzīta satiksme cauri Torņkalnam pa Vienības gatvi un Jelgavas ielu, kā arī rīta un vakara sastrēgumstundās aizliegta kravas transporta satiksme abos virzienos gar Daugavas kreiso krastu starp Bolderāju un Salu tiltu, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.