• Henriete,
  • Henrijs,
  • Jete
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


"Rietumu radio" draud likvidācijas process

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 13:18, 20.12.2021


Nākamā gada sākumā, visticamāk, sāks SIA "Rietumu radio" likvidācijas procesu, aģentūrai LETA atklāja uzņēmuma īpašnieks Edgars Golts.


Foto: LETA

Viņš pauda, ka situāciju ietekmējis process ar investoru piesaisti, kas izrādījusies nesekmīga. Tāpat uz radio darbību negatīvas sekas atstājusi arī Covid-19 pandēmija, kuras laikā kompānija nav saņēmusi valsts atbalstu.

"Izskatījās, ka varēs piesaistīt investoru, bet viens kreditors sajauca to visu - ne sev, ne citiem. Visticamāk, būs likvidācijas process pēc Jaungada, savilksim bilanci un skatīsimies, kas tur ir," teica Golts.

Tāpat Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) anulējusi "Rietumu radio" izsniegto apraides atļauju, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Lai gan paziņojums publiskots pagājušajā nedēļā, Golts pauda, ka apraides atļauja faktiski anulēta jau agrāk.

Kā liecina informācija "Firmas.lv", "Rietumu radio" 6.decembrī bija reģistrēts 4717 eiro nodokļu parāds Valsts ieņēmumu dienestā (VID).

"Rietumu radio" apgrozījums pērn sasniedza 25 423 eiro, kas ir par 46,1% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma zaudējumi bija 28 655 eiro pretstatā peļņai 2019.gadā. Kompānija reģistrēta 1994.gadā, tās pamatkapitāls ir 17 064 eiro. "Rietumu radio" vienīgais īpašnieks ir Golts, liecina informācija "Firmas.lv".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Alkohola iegādes vecuma palielināšanu varētu neattiecināt uz alu, sidru un vīnu

Atsevišķi deputāti varētu rosināt nemainīt pašlaik noteikto 18 gadu vecumu attiecībā uz alus, sidra un vīna iegādi, tādējādi plānoto 20 gadu ierobežojumu attiecinot tikai uz stiprākiem alkoholiskajiem dzērieniem.

Sabiedrība Viens no saspīlējuma iemesliem sabiedrībā ir sociālās atmiņas jautājumi

Viens no galvenajiem saspīlējuma iemesliem Latvijas sabiedrībā ir vairāki sociālās atmiņas jautājumi, piemēram, par Otro pasaules karu un padomju okupāciju, norādīts Kultūras ministrijas (KM) sagatavotajā Saliedētas un pilsoniski aktīvas sabiedrības attīstības plāna 2024.-2027.gadam projektā.

Sabiedrība Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Rosina ieviest papildu atbalstu pie daudzbērnu vecāku vecuma pensijas

Labklājības ministrija (LM) rosina ieviest papildu atbalstu pie daudzbērnu vecāku vecuma pensijas no valsts pamatbudžeta, paredz ministrijas izstrādātie priekšlikumi, kurus otrdien, 7.maijā, skatīs valdība.

Lasiet arī

Kriminālziņas SEPLP lūgs Latvijas Radio paskaidrojumu par ētera pārrāvumu

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (SEPLP) lūgs Latvijas Radio valdei paskaidrojumu par ētera pārrāvumu ugunsgrēka dēļ.

Ekonomika Nosauktas visklausītākās radio stacijas Latvijā

Pēdējo sešu mēnešu laikā radio ik dienu klausījušies vidēji 65% jeb 989 000 Latvijas iedzīvotāju vecumā no 16 līdz 74 gadiem, kas ir par 2,9% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn, liecina pētījumu kompānijas "Kantar" apkopotie dati.

Pasaule Igaunijā sāks raidīt pirmā radiostacija ukraiņu valodā

Igaunijā piektdien sāks raidīt pirmā radiostacija ukraiņu valodā.

Sabiedrība Latvijas Radio skanēs hokeja izlases spēlētāju ierunātās pasakas

"Latvijas Radio" skanēs Latvijas hokeja izlases spēlētāju un treneru ierunātas pasakas, informē Latvijas Radio.