Traģiska diena uz ceļiem: Avārijās gājuši bojā velosipēdists un gājējs

Sabiedrība
LETA 09:49, 22.10.2021 1

Vakar Latvijā reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā divi un cieta desmit cilvēki, informēja Valsts policija.

 
Foto: LETA

Vakar ap plkst.7.30 Siguldas novada Inčukalna pagastā, uz autoceļa Inčukalns - Ropaži, notika sadursme starp "BMW" markas automašīnu un velosipēdistu, kurš notikuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Savukārt pēc plkst.17 Rīgā, Meža prospektā, "Volkswagen" markas automašīna uzbrauca gājējam, kurš notikuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā. Arī šajā gadījumā policija vēl skaidro notikušā apstākļus.

No cietušajiem ceturtdien astoņi reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, bet pa vienam - Kurzemē un Vidzemē. No cietušajiem divi bija velosipēdisti, bet viens - gājējs.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi astoņus autovadītājus: četrus - Rīgas reģionā, divus - Kurzemē, bet pa vienam Zemgalē un Latgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 146 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 56 autovadītāji, Vidzemē - 31, Zemgalē un Latgalē - pa 21, bet Kurzemē - 17 autovadītāji. Četri autovadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 374 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (1)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Piektdiena Latvijā iesāksies ar lietu

Piektdiena Latvijā iesāksies ar lietu, bet sākot pūs brāzmainajam vējam, lietus mākoņi izklīdīs un no Kurzemes puses nokrišņi mitēsies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Sabiedrība Ogres novada mēra Helmaņa alga palielinājusies par 36%

Pērn Ogres novada domes priekšsēdētāja Egila Helmaņa (NA) alga domē palielinājusies par 36%, sasniedzot 64 477 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Sabiedrība Rīgā rīkos psiholoģiskā atbalsta nometnes bērniem no Ukrainas

Rīgā rīkos psiholoģiskā atbalsta nometnes bērniem no Ukrainas.

Sabiedrība Aptuveni 700 NATO karavīrus izvietos netālu no Rīgas lidostas

Gatavojoties NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas palielināšanai līdz brigādes līmenim, paredzēts, ka aptuveni 700 sabiedroto karavīrus izvietos Mārupes novadā, informē aizsardzības ministrs Andris Sprūds (P).

Lasiet arī

Veselība Latvijā sāk piedāvāt īpaši saudzīgu redzes lāzerkorekciju

Procedūra, kas pazīstama kā uzlabotā virsmas ablācija (Advanced Surface Ablation, ASA) ir ļoti progresīvs veids, kā veikt fotorefraktīvo keratektomiju jeb radzenes pārveidošanu ar lāzeru. Tajā izmanto sarežģītus eksimēru lāzerus, kas spēj optimāli pielāgot procedūras gaitu, lai pārveidotu radzenes priekšējo virsmu un uzlabotu redzi.

Sabiedrība NBS: Bruņojuma nodošana Ukrainai neveido robus Latvijas aizsardzības sistēmā

Bruņojuma nodošana Ukrainai neveido robus Latvijas drošībā un aizsardzības sistēmā, piektdien intervijā TV3 sacīja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš.

Sports Ostapenko Romā tiksies ar Potapovu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko šodien Romas "WTA 1000" sērijas turnīra otrajā kārtā tiksies ar krievieti Anastasiju Potapovu.