Purvciemā šorīt nošauts cilvēks; policija meklē lieciniekus (papildināts)

Sabiedrība
LETA 09:40, 14.04.2021 0

Rīgā, Purvciemā, trešdienas rītā nošauts cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

 
Foto: LETA

Policijā skaidroja, ka Purvciemā noticis sevišķi smags noziegums un sašauta kāda persona, kura notikuma vietā gājusi bojā.

Aģentūra LETA pārliecinājās, ka saskaņā ar sociālajos tīklos ievietotajiem aculiecinieku fotomateriāliem pie "Mēbeļu nama" un sporta kluba "Lemon Gym" atrodas sašauta automašīna "Volkswagen Touareg", kurai blakus - mirušais. Uz spēkrata logiem redzamas vairākas, visticamāk, ložu atstātās pēdas.

Policija lūdz atsaukties ar videoreģistratoriem aprīkotu automašīnu vadītājus, kuri šorīt laikā no plkst.6.30 līdz 8.30 brauca pa Gunāra Astras ielu posmā no Dzelzavas līdz Augusta Deglava ielai.

Tāpat policija lūdz, zvanot pa tālruni 110, atsaukties citus, kuri varētu sniegt izmeklēšanai noderīgu informāciju par konkrēto noziegumu. Likumsargi informācijas sniedzējiem sola anonimitāti.

Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV) aģentūrai LETA apliecināja, ka mirušā personība ir noskaidrota, bet viņa nodarbošanos neatklāja.

Ministrs gan apliecināja, ka tiek "atstrādātas ātrās versijas" un iekšlietu dienesti strādā ārkārtas pastiprinātā režīmā.

Aģentūrai LETA zināms, ka, piemēram, patlaban uz Daugavpils šosejas pie Ogres atrodas vairāki bruņoti policisti, kas pārbauda abos virzienos braucošās automašīnas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Ārlietu ministre iestājusies Zemessardzē

Ārlietu ministre Baiba Braže iestājusies Zemessardzē, izriet no viņas publicētā ieraksta tviterī.

Sabiedrība Latvijas peldvietas saņems «Zilos karogus»

Rīgā, vides izglītības konceptvietā "Šūna", šodien plkst.11 notiks "Zilā karoga" svinīgā pasniegšana, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Sabiedrība Ūdens temperatūra upēs un ezeros vietām pakāpusies līdz +17 grādiem

Agrā piektdienas rītā augstākā ūdens temperatūra Latvijas ūdenstilpēs bija +17 grādi Rāznas ezerā pie Kaunatas un Lielupē pie Mežotnes, kā arī +17,5 grādi Mūsā pie Bauskas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Sabiedrība Piektdiena būs saulaina un silta

Piektdien Latvijā būs pārsvarā sauss un saulains laiks, prognozē sinoptiķi.

Lasiet arī

Sabiedrība Notiesātie arvien vairāk ir brīvībā, veicot sabiedriskos darbus

No šodienas kā pamatsods personām, kuras draud nogalināt, tiks piemērota probācija ka pamatsods.

Kriminālziņas Jaunieti apsūdz par nepilngadīgas meitenes izvarošanu izlaiduma ballītē

Prokuratūra nodevusi Zemgales rajona tiesai Bauskā krimināllietu pret jaunieti par nepilngadīgas meitenes izvarošanu izlaiduma ballītē.

Sabiedrība Degmaisījuma pudeles iemešana ukrainietes mājā: iespējamie vainīgie aizturēti

Kriminālprocesā par degmaisījuma pudeles iemešanu ukraiņu influenceres Sofijas Stužukas privātmājā Rīgā nav gūts apstiprinājums par nozieguma saistību ar Krievijas īstenoto karu Ukrainā.

Kriminālziņas Rosina apsūdzēt divus Lietuvas pilsoņus par Vaļagina slepkavību

Valsts policija (VP) pirmdien Rīgas Austrumu prokuratūrai nodevusi kriminālprocesu par pērn martā Rīgā, Pļavnieku mikrorajonā, izdarīto noziedznieka Genādija Vaļagina slepkavību, aģentūru LETA informēja VP Sabiedrisko attiecību nodaļa.