Ziņosim? Rīgā atvērts anonīms tālrunis stāstiem par Covid -19 situāciju skolās

Sabiedrība
LETA 14:48, 30.10.2020 0

No pirmdienas, 2.novembra, Rīgā pieejams tālrunis un e-pasts anonīmiem ziņojumiem par Covid-9 situāciju galvaspilsētas izglītības iestādēs.

 

Kā šodien preses konferencē teica Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktors Māris Krastiņš, ir radīts vēl viens rīks, lai nodrošinātu epidemioloģisko prasību ievērošanu un mazinātu Covid-19 izplatību.

Zvanot uz departamenta klientu apkalpošanas tālruni 67026816 vai rakstot uz e-pastu covidiksd@riga.lv, iedzīvotājiem ir iespēja atstāt anonīmu ziņojumu par epidemioloģisko prasību neievērošanu saistībā ar vīrusa Covid-19 izplatību Rīgas izglītības iestādēs.

Anonīmu ziņojumu vecāki, pedagogi vai tehniskais personāls var atstāt jebkurā diennakts laikā, ja izglītības iestādē ir nācies novērot noteikto prasību neievērošanu. Saņemto informāciju departaments apkopos, izvērtēs un rīkosies, nepieciešamības gadījumos papildus vēl sazinoties ar Slimības profilakses kontroles centru.

Kā piebilda Krastiņš, tas ļaus departamentam ātrāk reaģēt un atbildīgi organizēt izglītības procesu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība NBS tuvākajos gados izveidos septiņus jaunus bataljonus

Latvijas drošības stiprināšanai tuvākajos gados bruņotajos spēkos veidos septiņus jaunus bataljonus, pirmdien žurnālistus informēja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš.

Sabiedrība Starp Rīgu un Bausku no maija kursēs autobusa ekspreši

Reģionālās nozīmes autobusu maršrutā Rīga-Bauska no 1.maija būs vairāki jauni eksprešu reisi ar samazinātu pieturu skaitu un ātrāku nokļūšanu galapunktā, novirzot tos pa Ķekavas apvedceļu, informē Autotransporta direkcijā (ATD).

Sabiedrība Nomiris bijušais diplomāts un vēsturnieks Bonifācijs Daukšts

Pagājušās nedēļas nogalē mūžībā devies bijušais diplomāts, vēsturnieks, pasniedzējs un dzejnieks Bonifācijs Daukšts, informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

Sabiedrība Kurzemē šovasar pulcēsies Eiropas arhitekti (+VIDEO)

Liepājas centrs iegūs arī starptautisku dimensiju.

Lasiet arī

Sabiedrība Vairākiem cilvēkiem piešķir valsts augstākos apbalvojumus

Vairākiem cilvēkiem par sevišķiem nopelniem Latvijas valsts labā pirms maija svētkiem piešķirti valsts augstākie apbalvojumi, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Kriminālziņas Par kukuļa piedāvāšanu robežsargam aiztur Krievijas pilsoni

Piektdien Grebņevas robežkontroles punktā robežsargi aizturēts Krievijas pilsonis, kurš robežsargam mēģinājis dot kukuli 30 eiro apmērā, aģentūtu LETA informēja Valsts robežsardzē.

Kultūra Franču aktieri Depardjē oktobrī sāks tiesāt par seksuālu uzbrukumu

Franču kinoaktieris Žerārs Depardjē no oktobra tiks tiesāts par seksuālu uzbrukumu, pirmdien paziņoja Parīzes prokurors.

Sabiedrība Lai atjaunotu bumbu patvertnes, nepieciešami aptuveni 100 miljoni eiro (+VIDEO)

Vērienīgo projektu ierosināts finansēt no Eiropas Savienības līdzekļiem.