Notikusi traģēdija Rēzeknes novadā: Ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks

Sabiedrība
LETA 11:44, 01.10.2020 0

Rēzeknes novadā nodegot mājai līdz pamatiem gājis bojā viens cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola.

 
Foto: LETA

Viņa vēstīja, ka VUGD izsaukumu uz notikuma vietu saņēmuši plkst.18.40 un sākotnējā informācija liecināja, ka deg dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka ēka, kuras platība bija 100 kvadrātmetri, jau nodegusi līdz pamatiem. Veicot konstrukciju jaukšanas un dzēšanas darbus, tika atrasts cilvēks, kurš bija gājis bojā.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, piededzis ēdiens, trauku mazgājamā mašīna, gaitenis dzīvojamā mājā, vieglā automašīna, saimniecības ēka, zaru kaudze, divos gadījumos dārza mājas, paklājs daudzdzīvokļu nama kāpņu telpā.

Kopumā pagājušajā diennaktī VUGD saņēma 39 izsaukumus - 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 22 uz glābšanas darbiem, bet četri izsaukumi bija maldinājumi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Čakša: Priekšlikumi nemazinās pedagogu atalgojumu (+ LIZDA viedoklis)

Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) priekšlikumi pedagogu darba slodžu līdzsvarošanai nemazinās to atalgojumu, šodien preses konferencē uzsvēra izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).

Sabiedrība Muzeju nakts arī Saeimā. Būs ekspozīcija par Latvijas dalību ES un NATO

Sestdien, 18.maijā - Saeimas nams vērs savas durvis apmeklētājiem

Sabiedrība Brīvdienās saglabāsies silts laiks, vietām dārdēs pērkons

Šīs nedēļas nogalē Latvijā saglabāsies vasarīgi silts laiks, vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Ārlietu ministre iestājusies Zemessardzē

Ārlietu ministre Baiba Braže iestājusies Zemessardzē, izriet no viņas publicētā ieraksta tviterī.

Lasiet arī

Sports Latvijas hokejisti pārliecinoši zaudē Zviedrijai (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien Ostravā pasaules čempionātā piektajā mačā ar 2:7 (0:2, 2:4, 0:1) zaudēja Zviedrijas valstsvienībai.

Sabiedrība Nākamgad Rīgā notiks Eiropas jauno zinātnieku saiets (+VIDEO)

Katru gadu nemainīgi četri pirmās vietas ieguvēji saņem 7000 eiro lielu naudas balvu.

Sabiedrība Saudzēsim Latvijas nēģus: līdz jūlijam makšķerēt aizliegts (+VIDEO)

Baltijas jūrā ietekošās upes ar to baseiniem ir nozīmīgākās nārstošanas vietas.

Ekonomika Dzīvokļu piedāvājums Rīgā aprīlī samazinājies par 6%

Salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, aprīlī dzīvokļu pārdošanas piedāvājums Rīgā samazinājies par 6%, bet piedāvājumu skaits Rīgas lielākajos mikrorajonos samazinājās par 7%, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.