Rebenoka slepkavības lietā cietis viņa biznesa partneris Balandins

Sabiedrība
LETA 17:26, 20.09.2020 0

dvokāta Pāvela Rebenoka slepkavības lietā cietis viņa biznesa partneris Ingus Balandins, aģentūrai LETA apstiprināja Rebenoka kolēģis, jurists Mārtiņš Krieķis. Pēc viņa teiktā, Balandinam nodarīti smagi miesas bojājumi.

 
Foto: LETA

"Firmas.lv" informācija liecina, ka Balandinam pieder 50,02% daļu veterinārajā klīnikā SIA "Frančeska VET", kurā Rebenokam pieder 16,71% daļu. Vēl 16,64% pieder Jānim Vilderam un 16,64% Kārlim Tipānam. Klīnikas mājaslapā lasāms, ka Balandins ir tās galvenais veterinārārsts.

Valsts policijas preses pārstāve Gita Gžibovska aģentūrai LETA iepriekš apstiprināja, ka lietā ir viens cietušais, bet viņa vārdu nenosauca. Viņa arī nekomentēja, vai šī cilvēka liecības ir noderīgas izmeklēšanā un kādas traumas viņam nodarītas.

Jau ziņots, ka Langstiņos aizvadītajā naktī nogalināts zvērināts advokāts Rebenoks.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Abu Meri sola rudenī samazināt recepšu zāļu cenu par 15-20%

Mēs nevaram atkāpties no solījuma rudenī samazināt recepšu zāļu cenu par 15-20%, sacīja veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Sabiedrība Rīga stājas spēkā elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumi

No šodienas Rīgā stājas spēkā koplietošanas elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumi.

Sabiedrība Rīgā norisināsies tradicionālais «Kritiskās masas» velobrauciens

Rīgā šodien norisināsies tradicionālais "Kritiskās masas" velobrauciens, liecina organizatoru sniegtā informācija.

Sabiedrība Latvijā būs izmaiņas 467 reģionālo autobusu maršrutos

Šodien, 4.maijā un 6.maijā, būs izmaiņas 467 reģionālo autobusu maršrutos visā Latvijā, informē Autotransporta direkcijā (ATD).

Lasiet arī

Kriminālziņas Par slepkavību un līķa nomešanu no devītā stāva piespiež 16 gadus cietumā

Kurzemes apgabaltiesa kādam vīrietim par par savas paziņas noslepkavošanu un līķa nomešanu no devītā stāva piespiedusi 16 gadus cietumā.

Kriminālziņas Kocēnu pagastā atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm

Valmieras novada Kocēnu pagastā atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm, aģentūru LETA informēja VP sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Kriminālziņas Noslepkavotās septiņgadnieces Justīnes tēvs paliek apcietinājumā

Latgales rajona tiesa Rēzeknē šodien lēmusi turpināt piemērot apcietinājumu noslepkavotās septiņus gadus vecās Justīnes Reinikovas tēvam, kurš tiek vainots šīs slepkavības pastrādāšanā, informē Tiesu administrācija.

Kriminālziņas Policija atklājusi septiņgadīgās Justīnes slepkavības apstākļus

Prokuratūra nodevusi Latgales rajona tiesai krimināllietu par Rogovkā dzīvojušās septiņgadīgās Justīnes Reinikovas slepkavību un atklājusi arī slepkavības apstākļus.