Turpinās skatīt lietu pret agrāk tiesātu slepkavu par pameitas nogalināšanu Vaiņodes novadā

Sabiedrība
LETA 03:59, 27.05.2020 0

Rīga, 27.maijs, LETA. Šodien plkst.10 Kurzemes rajona tiesa Liepājā turpinās skatīt lietu pret agrāk tiesātu slepkavu par pameitas nogalināšanu Vaiņodes novadā, aģentūru LETA informēja tiesas priekšsēdētāja palīdze Velga...


Rīga, 27.maijs, LETA. Šodien plkst.10 Kurzemes rajona tiesa Liepājā turpinās skatīt lietu pret agrāk tiesātu slepkavu par pameitas nogalināšanu Vaiņodes novadā, aģentūru LETA informēja tiesas priekšsēdētāja palīdze Velga Lūka. Lietu slēgtā tiesas sēdē skata tiesnese Anita Eglija. LETA jau ziņoja, ka prokuratūra nodevusi Kurzemes rajona tiesai krimināllietu pret agrāk tiesātu slepkavu par pameitas nogalināšanu Vaiņodes novadā. Saskaņā ar prokuratūras un Valsts policijas iepriekš sniegtu informāciju pagājušā gada 10.aprīlī policijā saņemta informācija par to, ka savās mājās Priekulē nav atgriezusies 1998.gadā dzimusi sieviete. Ņemot vērā, ka sieviete pēc tikšanās nebija atgriezusies mājās, tas radīja aizdomas par noziegumu. Prokuratūra uzskata, ka vīrietis nenoskaidrota iemesla dēļ sasēja savu pameitu, nožņaudza viņu un pēc tam veica līķa apgānīšanu. Pameitas līķi viņš ar savu automašīnu aizveda uz Vaiņodes novadu un iemeta meliorācijas akā, virsū tam sametot vairākus dēļus un dēļu konstrukcijas. Apsūdzētais vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā un sodīts par slepkavību. Vīrietim piemērots un joprojām ir spēkā drošības līdzeklis - apcietinājums. Par šādu noziegumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu no pieciem līdz divdesmit gadiem.
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Atbalsta grozījumus par valsts valodas zināšanu arī citiem Krievijas pilsoņiem

Saeima šodien konceptuāli atbalstīja grozījumus Imigrācijas likumā, ar kuriem valsts valodas zināšanu prasību plānots piemērot vēl papildu dažiem tūkstošiem Krievijas pilsoņu.

Sabiedrība Maznodrošinātas mājsaimniecības azbestu saturošu šīferi var nodot bez maksas

Vides aizsardzības un reģionālā attīstības ministrijas (VARAM) kampaņas "Ļauj vecajam azbesta jumtam aizbraukt!" laikā trūcīgas un maznodrošinātas mājsaimniecības var nodot azbestu saturošu šīferi bez maksas, informē VARAM Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Sabiedrība Nosaukta summa, kāda nepieciešama patvertņu izveidošanai

Latvijā patvertņu un vietu, kur patverties, atjaunošanai vai izveidošanai indikatīvi būtu nepieciešami kā minimums 98 679 900 eiro, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) ziņojuma projekts valdībai.

Sabiedrība Vecpils iedzīvotāji Kurzemē atceras kolhoza laikus (+VIDEO)

Pēteris Lācis izveidoja "Ziedu" par vadošo saimniecību.

Lasiet arī

Pasaule Makrons neizslēdz karavīru nosūtīšanu uz Ukrainu

Francijas prezidents Emanuels Makrons neizslēdz karavīru nosūtīšanu uz Ukrainu, ja Krievija pārraus Ukrainas frontes līniju un Kijiva lūgs šādu palīdzību.

Sabiedrība Skandāls Saeimā: deputāti sastrīdas, apspriežot padomju laika deportācijas

Saeimas sēdē atsevišķi deputāti šodien izpelnījās aizrādījumus par neatbilstošu izteikšanos saistībā ar padomju okupācijas laikā Latvijā veiktajām iedzīvotāju deportācijām jeb izsūtīšanām.

Sabiedrība Latvijā kļūs vēsākas, jaunnedēļ iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Kultūra Rīgā, 11.novembra krastmalā, veidos skulptūru ansambli

Rīgā, 11.novembra krastmalā, veidos skulptūru ansambli "Laika upes liecinieki", paziņo Rīgas dome.