Piektdien avārijās Latvijā cietuši 18 cilvēki

Sabiedrība
VS.LV 10:42, 23.05.2020 0

Vakar Latvijā reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums, kuros cieta 18 cilvēki, informēja Valsts policija.

 

Piektdien 12 cilvēki cietuši avārijās Rīgā un tās apkārtnē, trīs - Zemgalē, divi - Kurzemē, bet viens - Vidzemē. Trīs no cietušajiem bija gājēji, bet vēl trīs - velosipēdisti.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 15 autovadītājus: deviņus - Zemgalē, četrus - Vidzemē, bet divus - Rīgā un tās apkārtnē. Galvaspilsētā aizturēts arī kāds autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 248 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 95 autovadītāji, Vidzemē - 55, Zemgalē - 41, Kurzemē - 34, bet Latgalē - 23 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 545 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos

Sestdienas vakarā uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos, apstiprināja Civilās aviācijas aģentūras (CAA) operatīvo situāciju vadītājs Aivis Vincevs.

Sabiedrība Agresīvie autovadītāji Latvijā tiks sodīti ar dārgu apdrošināšanu (+VIDEO)

Ar huligānismu uz ceļa ir saskārušies lielais vairums Latvijas iedzīvotāju.

Sabiedrība Svētdien debesis pakāpeniski aizklās mākoņi

Nedēļas pēdējā dienā debesis virs Latvijas pakāpeniski aizklās mākoņi un kļūs par pāris grādiem vēsāks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība KM: Saziņa latviešu valodā norisinās pēc būtības oficiālos gadījumos

Saziņa tikai vai pārsvarā latviešu valodā valstī pēc būtības norisinās oficiālos gadījumos - mācību iestādēs, valsts un pašvaldību iestādēs, darbā apspriežu un sanāksmju laikā, kā arī veselības aprūpes iestādēs, secināts Kultūras ministrijas (KM) sagatavotā Saliedētas un pilsoniski aktīvas sabiedrības attīstības plāna 2024.-2027.gadam projektā.

Lasiet arī

Kriminālziņas Policija sākusi pārbaudi par Ukrainas neatkarības ielas plāksnes sabojāšanu

Policijā aprīļa beigās reģistrēts Latvijas Ārlietu ministrijas iesniegums par iespējamu mantas bojāšanu Krievijas vēstniecībai, tāpēc sākta resoriskā pārbaude.

Kriminālziņas «Biju vienā Rīgas policijas iecirknī un man radās jautājums...»‎ (+VIDEO)

Premjera partija nevar uzturēt kārtību tiesībsargājošo iestāžu darbā.

Sabiedrība Valsts policijas priekšniekam piešķirs ģenerāļa pakāpi

Valdība drīzumā plāno lemt par ģenerāļa pakāpes piešķiršanu Valsts policijas (VP) priekšniekam Armandam Rukam, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) sagatavotais rīkojuma projekts.

Kriminālziņas Policija aiztur vairākus skinhedus - neonacistus (FOTO)

Valsts policija sadarbībā ar Valsts drošības dienestu (VDD) šodien aizturējusi vairākus skinhedus, kuri tiek turēti aizdomās par nacistiskās Vācijas genocīda, noziegumu pret cilvēci un mieru vai kara noziegumu publisku slavināšanu, kā arī par darbību veikšanu, kas vērstas uz rasu naida izraisīšanu, informēja Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.