Gaisa temperatūra valstī svārstās ap nulli

Sabiedrība
LETA 05:51, 14.02.2020 0

Rīga, 14.febr., LETA. Agrā piektdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir -2..+3 grādi, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām.  Debesis pārsvarā mākoņainas, vietām - galvenokārt valsts dienvidos - ir nelieli...


Rīga, 14.febr., LETA. Agrā piektdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir -2..+3 grādi, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām.  Debesis pārsvarā mākoņainas, vietām - galvenokārt valsts dienvidos - ir nelieli nokrišņi. Ceļi daudzviet apledojuši. Pūš lēns dienvidrietumu vējš. Rīgā palielinās mākoņu daudzums, gaisa temperatūra nulle grādu. Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijā bija +3..+6 grādi. Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 13.februārī bija +23 grādi Spānijas austrumu piekrastē. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu -30 grādi Skandināvijas ziemeļos.
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Pašpatēriņa zvejā būs jāievēro makšķerniekiem noteiktie lomu ierobežojumi

Pašpatēriņa zvejā būs jāievēro makšķerniekiem noteiktie lomu ierobežojumi, paredz grozījumu projekts noteikumos par rūpniecisko zveju iekšējos ūdeņos, kas Tiesību aktu portālā (TAP) nodoti sabiedriskajai apspriešanai.

Sabiedrība Naktī uz svētdienu Latvijā iespējamas salnas

Naktī uz svētdienu Latvijā iespējamas salnas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognozes.

Sabiedrība Daugavpilī tiks atjaunota Svētā Pētera katoļu baznīca (+VIDEO)

Apbūves komplekss ir unikāls objekts pilsētas vēsturiskajā daļā.

Sabiedrība Vidzemes Mārciena atjauno dzīvojamo fondu (+VIDEO)

Lai uzlaboto esošo situāciju, iedzīvotāji ir vienojušies ar pašvaldību par iespēju pieslēgties centralizētajai siltumapgādei.

Lasiet arī

Kultūra Jūrmala ir sagatavojusi plašu piedāvājumu uz Muzeju nakti (+VIDEO)

Nākamsestdien ieeja visās ikoniskajās vietās būs bez maksas.

Sabiedrība Svētdien gaidāms saulains laiks, gaiss iesils līdz +16 grādiem

Dienā gaidāms saulains laiks, pēcpusdienā vietām debesis aizklās mākoņi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognozes.

Kriminālziņas Sestdien Latvijā pieķerti 18 dzērājšoferi

Sestdien Latvijā pieķerti 18 transportlīdzekļu vadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, bet divi autovadītāji - narkotisko vielu reibumā, informēja Valsts policija.

Sabiedrība Latvijā cer iespējami drīzāk sagaidīt bāzes pensiju ieviešanu

Seniori cer, ka lēmums par bāzes pensiju ieviešanu uz politiskās dienaskārtības galda nonāks pēc iespējas tuvākā nākotnē, sacīja biedrība "Latvija senioru kopienu apvienība" (LSKA).