Andris Keišs saslimis ar smagu un bīstamu slimību

Sabiedrība
09:26, 28.11.2019 0

Aktieris Andris Keišs atklāj, ka šoruden cīnījies ar nopietnām veselības problēmām, vēstīts Evijas Kalnbērzas materiālā "Aktieris pārcietis Laima slimību" izdevumā "Privātā Dzīve".

 
Foto: LETA

Aktieris saslimis ar Laima slimību, bet to uzzinājis tikai pēc diviem mēnešiem, vēsta žurnāls "Privātā Dzīve".

Septembrī sākusi sāpēt mugura. "Lielākā kļūda ir tā, ka cilvēki sāk ārstēt to vietu, kas sāp. Arī es devos pie ārstiem un ārstēju muguru. Protams, neviens jau neprasīja, vai man bija iekodusi ērce," saka Keišs.

Septembra beigās braucot auto, Keišs pēkšņi sajutis, ka viena sejas puse kļūst nekustīga. Pie neirologa atklājies, ka jau divus mēnešus Andris dzīvo ar Laima slimību.

Tagad iziets intensīvās ārstēšanās kurss, bet nākšoties sadzīvot ar komplikācijām, pastāstījis Keišs.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Par seksuālu uzmākšanos draudēs administratīvais sods

Starp seksuālās uzmākšanās viediem deputāti min arī intensīvu skatīšanās uz personas intīmām zonām un seksuālu žestu / darbības demonstrēšanu.

Sabiedrība «Nepārprotama divvalodības veicināšana»

Valsts valodas centra reakcija uz SEPLP ieceri noturēt sabiedriskajā televīzijā Eiropas Parlamenta priekšvēlēšanu debates krievu valodā.

Sabiedrība Saistībā ar pārkāpumiem Kariņa lidojumu lietā ierosināta disciplinārlieta

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) izdevusi rīkojumu ierosināt disciplinārlietu pret Valsts kancelejas direktoru Jāni Citskovski, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Lasiet arī

Sports Komuls: Otrajā spēlē jau jutos daudz drošāk

Latvijas hokeja izlases aizsargs Markuss Komuls, kurš pašlaik notiekošajā pasaules čempionātā ir viens no septiņiem valstsvienības debitantiem, aģentūrai LETA atklāja, ka savā pirmajā mačā bijis satraukts.

Pasaule Jaunkaledonijā pēc nekārtībām izsludina komandantstundu

Jaunkaledonijas varasiestādes otrdien izsludināja nakts komandantstundu, pēc tam kad protesti pret rosināto vēlēšanu sistēmas reformu bija pārauguši nekārtībās un grautiņos.

Sabiedrība Aizsardzības ministrija atklāj informatīvo kampaņu «Bruņojies ar zināšanām»

Aizsardzības ministrija (AM) otrdien atklāj informatīvo kampaņu "Bruņojies ar zināšanām", aģentūrai LETA pavēstīja AM.

Pasaule Zemessardzes komandieris nosauc Krievijas galveno stratēģisko mērķi Ukrainā

Atsākot uzbrukumus pie Harkivas, Krievijas galvenais stratēģiskais mērķis tomēr arvien varētu būt pilnībā okupēt četrus citus Ukrainas reģionus, otrdien intervijā TV3 pieļāva Zemessardzes komandieris, brigādes ģenerālis Kaspars Pudāns.