"Ostas celtnieka" apgrozījums pērn pieauga par 12,8%

Sabiedrība
LETA 06:56, 11.10.2019 0

Rīga, 11.okt., LETA. Ventspils uzņēmums "Ostas celtnieks" pagājušajā gadā strādāja ar 36,332 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 12,8% vairāk nekā 2017.gadā, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 60,8% un bija 599 170 e...


Rīga, 11.okt., LETA. Ventspils uzņēmums "Ostas celtnieks" pagājušajā gadā strādāja ar 36,332 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 12,8% vairāk nekā 2017.gadā, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 60,8% un bija 599 170 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. "Ostas celtnieka" gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka apgrozījuma pieaugums saistīts gan ar būvniecības nozares attīstību valstī, gan ar uzņēmuma konkurētspēju, nodrošinot darbu izpildi ar savu darbaspēku un materiāltehnisko bāzi. Pērn 43% no uzņēmuma apgrozījuma veidoja ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu būvniecība, 28% bija ēku būvniecība, 26% - ceļu objekti, bet 3% no 2018.gada apgrozījuma veidoja pārējās būvniecības pakalpojumu nozares. Vadības ziņojumā sacīts, ka pērn īpaši strauji pieauga ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu būvniecības apmēri - par 62%. Tāpat pērn par 18% palielinājās uzņēmuma veikto ceļu būvdarbu apmēri. Turpmāk "Ostas celtnieks" plāno apgrozījuma pieaugumu un finansiālās situācijas uzlabojumu. Nozīmīgākie uzņēmuma būvniecības projekti ir Berģu mūzikas skolas būvniecība, Jelgavas ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu atjaunošana, upes aizsargdambja būvniecība Ogrē, būvju remontdarbi lidostā "Rīga", ūdensvada un kanalizācijas tīklu remontdarbi Rīgā un citi.  2017.gadā "Ostas celtnieks" strādāja ar 32,195 miljonu eiro apgrozījumu un 372 491 eiro peļņu. "Ostas celtnieks" reģistrēts 1994.gadā, un tā pamatkapitāls ir 711 360 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānija pieder Konstantinam Bursakovskim (71,25%), Ruslanam Nikolajenko (15%) un Jeļenai Andersonei (13,75%).
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Čakša: Priekšlikumi nemazinās pedagogu atalgojumu (+ LIZDA viedoklis)

Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) priekšlikumi pedagogu darba slodžu līdzsvarošanai nemazinās to atalgojumu, šodien preses konferencē uzsvēra izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).

Sabiedrība Muzeju nakts arī Saeimā. Būs ekspozīcija par Latvijas dalību ES un NATO

Sestdien, 18.maijā - Saeimas nams vērs savas durvis apmeklētājiem

Sabiedrība Brīvdienās saglabāsies silts laiks, vietām dārdēs pērkons

Šīs nedēļas nogalē Latvijā saglabāsies vasarīgi silts laiks, vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Ārlietu ministre iestājusies Zemessardzē

Ārlietu ministre Baiba Braže iestājusies Zemessardzē, izriet no viņas publicētā ieraksta tviterī.

Lasiet arī

Pasaule Tusks: Polija tērēs 2,3 miljardus eiro austrumu robežas stiprināšanai

Polija tērēs vairāk nekā 2,3 miljardus eiro savas austrumu robežas stiprināšanai, sestdien pavēstīja premjerministrs Donalds Tusks.

Pasaule Slovākijas veselības ministre: prognozes par Fico veselību ir pozitīvas

Prognozes par atentātā sašautā Slovākijas premjerministra Roberta Fico veselību ir pozitīvas, sestdien sacīja Slovākijas veselības ministre Zuzana Dolinkova.

Veselība Nords: Gaidāmā karstuma dēļ skrējējiem jābūt piesardzīgiem

Rīgas maratons sestdien ir atklāts godam, taču svētdien gaidāmā karstuma dēļ skrējējiem jābūt piesardzīgiem, aģentūrai LETA uzsvēra maratona direktors Aigars Nords.

Sabiedrība Kamēr daļā Latvijas gaidāms negaiss, Austrumlatvijas mežos pieaug ugunsbīstamība

Šonakt un svētdien daļā Latvijas gaidāms pērkona negaiss, bet tikmēr valsts austrumos mežos ir augsta ugunsbīstamība, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognoze.