Jūrmalā notiks VUGD praktiskās mācības ceļu satiksmes negadījumu likvidēšanā

Sabiedrība
LETA 02:43, 11.10.2019 0

Rīga, 11.okt., LETA. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) šodien plkst.12 Jūrmalā, Edinburgas prospektā, rīkos praktiskās mācības, kurās inscenēs liels satiksmes negadījumu ar vairākām iesaistītām automašīnā...


Rīga, 11.okt., LETA. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) šodien plkst.12 Jūrmalā, Edinburgas prospektā, rīkos praktiskās mācības, kurās inscenēs liels satiksmes negadījumu ar vairākām iesaistītām automašīnām un cietušiem cilvēkiem, aģentūru LETA informēja Aizsardzības ministrijas Preses nodaļa. Mācību scenārijs paredz, ka slidena ceļu seguma un pārsniegta braukšanas ātruma apstākļos,mikroautobusa vadītājs Jūrmalā, zem Dzintaru tilta, būs mēģinājis apdzīt citu auto, tomēr nebūs novaldījis savu spēkratu un būs nobraucis no tilta. Laikus nebūs paspējis nobremzēt arī aizmugurē braucošais auto un divas citas uz ceļa esošās automašīnas, kas būs apgāzušās uz jumta, turklāt viena no tām būs uzkritusi divām citām automašīnām. Kopumā avārijā būs iesaistītas vairākas vieglās automašīnas, kas pēc sadursmes it kā izmētātas 15 līdz 30 metrus rādiusā. Praktisko mācību mērķis ir pārbaudīt un trenēt VUGD iegūtās iemaņas veikt un vadīt ceļu satiksmes negadījumu likvidēšanas darbus. Mācību laikā tiks daļēji ierobežota satiksmes kustība. VUGD aicina iedzīvotājus nesatraukties, redzot uz ielām pārvietojamies operatīvo tehniku, kā arī atvainojas iedzīvotājiem par radītajiem apgrūtinājumiem.
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Muzeju nakts arī Saeimā. Būs ekspozīcija par Latvijas dalību ES un NATO

Sestdien, 18.maijā - Saeimas nams vērs savas durvis apmeklētājiem

Sabiedrība Brīvdienās saglabāsies silts laiks, vietām dārdēs pērkons

Šīs nedēļas nogalē Latvijā saglabāsies vasarīgi silts laiks, vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Ārlietu ministre iestājusies Zemessardzē

Ārlietu ministre Baiba Braže iestājusies Zemessardzē, izriet no viņas publicētā ieraksta tviterī.

Sabiedrība Latvijas peldvietas saņems «Zilos karogus»

Rīgā, vides izglītības konceptvietā "Šūna", šodien plkst.11 notiks "Zilā karoga" svinīgā pasniegšana, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Lasiet arī

Veselība Aptauja: Ceturtā daļa iedzīvotāju preventīvi nerūpējas par savu veselību

Katrs ceturtais Latvijas iedzīvotājs par savu veselību ikdienā drīzāk nerūpējas vai nerūpējas vispār, savukārt vairāk nekā puse jeb 56% tai pievērš zināmu uzmanību, tomēr dara to neregulāri, liecina jaunākā Veselības indeksa pētījuma dati.

Veselība Neļauj sāpēm apturēt vasaras baudīšanu

Aiz logiem beidzot iestājusies vasara, kas tā vien mudina spert kāju svaigā gaisā un skriet dažādos piedzīvojumos. Tādos brīžos nedrīkst pieļaut, ka sāpes kājās to liedz. Diemžēl vēnu varikoze var radīt nepatīkamas sāpes, neļaujot pilnvērtīgi atdoties siltajam laikam un doties piedzīvojumos.

Interesanti fakti Valdība lems par 87 personu uzņemšanu Latvijas pilsonībā

Valdība nākamnedēļ lems par 87 personu, tostarp viena nepilngadīga bērna, uzņemšanu Latvijas pilsonībā.

Pasaule Zelenskis: Krievijas ofensīva Harkivas apgabalā var būt tikai pirmais vilnis

Krievijas ofensīva Harkivas apgabalā šomēnes var būt tikai tās uzbrukumu "pirmais vilnis" un Krievijas armijai varētu būt mērķis ieņemt Harkivu, piektdien intervijā ziņu aģentūrai AFP brīdināja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.