Septembrī dzīvokļu piedāvājums Rīgā samazinājās par 4%

Pasaule
VS.LV 17:56, 12.10.2024 0

Salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, septembrī dzīvokļu pārdošanas piedāvājums Rīgā samazinājās par 4%, bet piedāvājumu skaits Rīgas lielākajos mikrorajonos nemainījās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

 
Foto: LETA

Salīdzinot ar 2023.gada septembri, dzīvokļu piedāvājums šī gada septembrī kopumā bija lielāks - kopējais dzīvokļu piedāvājumu skaits bija lielāks par 2%, bet lielāko mikrorajonu dzīvokļu piedāvājums - mazāks par 1% nekā pirms gada.

Apkopojot dzīvokļu piedāvājumu skaitu Rīgas mikrorajonos, "Arco Real Estate" secina, ka vislielākais piedāvājumu skaits septembrī bija Purvciemā, savukārt vismazākais - Bolderājā.

Pagājušajā mēnesī lielākajā daļā no Rīgas lielākajiem mikrorajoniem dzīvokļu piedāvājumu skaits samazinājās. Visvairāk piedāvājumu skaits samazinājās Ķengaragā - par 10%. Tajā pašā laikā vairākos mikrorajonos dzīvokļu piedāvājums septembrī palielinājās. Lielākais dzīvokļu piedāvājumu pieaugums tika novērots Zolitūdē, kur mēneša laikā tas pieauga par 14%.

Septembrī, analizējot piedāvājumu skaitu proporcionāli mikrorajona lielumam, proti, pēc iedzīvotāju skaita, vislielākais piedāvājums konstatēts Āgenskalnā. Savukārt Vecmīlgrāvī piedāvājumu skaits bija proporcionāli vismazākais.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Izraēla aicina evakuēties no Libānas austrumiem un dienvidiem

Izraēlas armija ceturtdien aicinājuši evakuēties Libānas iedzīvotājus no kaujinieku grupējuma "Hizbollah" kontrolētās teritorijas valsts austrumu un dienvidu reģionos, brīdinot, ka Izraēlas spēki atkal vērsīsies pret šīm teritorijām.

Pasaule Lielbritānija tur aizdomās Krieviju par spridzekļa ievietošanu lidmašīnā

Lielbritānijas pretterorisma policija izmeklē, vai spridzekli pakā, kas aizdegās noliktavā pēc izkraušanas no lidmašīnas, nav ievietojuši Krievijas aģenti.

Pasaule Zelenskis: Krievija gatavojas iesaistīt karā 10 000 Ziemeļkorejas karavīru

Krievija gatavojas iesaistīt karā pret Ukrainu 10 000 Ziemeļkorejas karavīru, ceturtdien paziņojis Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Pasaule Microsoft: Ziemeļkorejas hakeri nozaguši trīs miljardus dolāru

Ziemeļkorejas hakeri kopš 2017.gada ir nozaguši kriptovalūtu aptuveni trīs miljardu dolāru vērtībā, un tā izmantota Phenjanas kodolprogrammas finansēšanai, teiks uzņēmuma "Microsoft" ziņojumā "Kiberdrošība 2024".

Lasiet arī

Ekonomika Kopš gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Rīgā nav mainījušās

Šī gada augustā Rīgas mikrorajonos sērijveida dzīvokļu cenās netika konstatētas izmaiņas, un, salīdzinot arī ar 2024.gada sākumu, sērijveida dzīvokļu cenas nav mainījušās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Ekonomika Par 5,5 miljoniem eiro piedāvā iegādāties ēku Hanzas ielā

Apakšveļas ražotāja SIA "New Rosme" stratēģiskās darbības izmaiņu ietvaros nolēmusi pārdot īpašumu Hanzas ielā.

Sabiedrība Atsavinās divas ēkas Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centra teritorijā

Veselības ministrija (VM), ņemot vērā Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centra (RPNC) sūdzības un tiecoties paplašināt centra ārstniecības pakalpojuma sniegšanas iespējas, iecerējusi piespiedu kārtā atsavināt divas privātās ēkas centra teritorijā, Tvaika ielā, liecina VM iesniegtais likumprojekts.