• Arvīds,
  • Arvis,
  • Druvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Grāmata: Tramps pēc Baltā nama atstāšanas uzturējis kontaktus ar Putinu

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 06:50, 09.10.2024


Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps pēc Baltā nama atstāšanas uzturējis kontaktus ar Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu, teikts žurnālista Boba Vudvarda drīzumā gaidāmajā grāmatā "War" ("Karš").



Mazāk nekā mēnesi pirms ASV prezidenta vēlēšanām grāmata parāda personīgās attiecības starp Trampu un Putinu.

Grāmatā arī atklāts, ka Tramps pandēmijas sākumposmā slepeni nosūtīja Putinam viņa personiskai lietošanai reti pieejamo Covid-19 testēšanas aprīkojumu.

Telekanāls CNN ziņoja, ka Tramps nosūtījis Putinam vairākus Covid-19 testēšanas aparātus, savukārt avīze "New York Times" ziņoja, ka viņš Putinam nosūtījis "retus" Covid-19 testus.

"Lūdzu, nestāstiet nevienam, ka jūs man tos sūtījāt," saskaņā ar grāmatu Putins teica Trampam, acīmredzot bažījoties, ka Trampam varētu tikt nodarīts politisks kaitējums.

Vudvards raksta, atsaucoties uz neidentificētu Trampa palīgu, ka bijušajam prezidentam un Putinam bijušas "varbūt pat septiņas" sarunas kopš Trampa aiziešanas no amata 2021.gadā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Plūdos Nigērā gājuši bojā 339 cilvēki

Lietusgāžu izraisīti plūdi un zemes noslīdeņi Nigērā kopš jūnija ir prasījuši 339 cilvēku dzīvības, un to dēļ 1,1 miljons cilvēku ir atstājuši savas mājas, otrdien ziņoja valsts mediji, atjauninot upuru skaitu.

Pasaule Brazīlijā atcelts platformas «X» aizliegums

Brazīlijas Augstākā tiesa otrdien paziņoja, ka atceļ sociālo mediju platformas "X" aizliegumu, kas vairāk nekā mēnesi bija spēkā saistībā ar "X" īpašnieka Īlona Maska un šīs tiesas tiesneša Alešandri di Moraisa strīdu par dezinformāciju.

Pasaule Krievijas opozīcijas aktīviste tiesā pārgriež vēnas

Krasnojarskas tiesā Krievijas opozīcijas aktīviste Olga Suvorova otrdien pārgriezusi rokas vēnas, protestējot pret tiesas spriedumu, pavēstījusi sieviešu tiesību kustība "Mjagkaja sila" (Maigais spēks).

Pasaule Izraēlas armija sākusi operācijas pret «Hizbollah» Libānas dienvidrietumos

Izraēlas armija sākusi operācijas pret šiītu kaujinieku grupējumu "Hizbollah" Libānas dienvidrietumos, paplašinot sauszemes operācijas gar Libānas piekrasti.

Lasiet arī

Pasaule Tramps plāno izveidot valdības efektivitātes komisiju, kuru vadītu Masks

ASV prezidenta amata kandidāts no Republikāņu partijas Donalds Tramps ceturtdien paziņoja, ka plāno izveidot valdības efektivitātes komisiju un iecelt par tās vadītāju Īlonu Masku, lai samazinātu izšķērdīgus tēriņus par "triljoniem" ASV dolāru.

Pasaule ABBA iebilst pret viņu mūzikas izmantošanu Trampa kampaņā

Bijušās zviedru popgrupas ABBA dalībnieki ir iebilduši pret to, ka šīs grupas mūzika tiek izmantota Donalda Trampa prezidenta vēlēšanu kampaņas veicināšanai bez viņu atļaujas.

Pasaule Tramps intervijā ar Masku atkārto savas iecienītās sazvērestības teorijas

ASV eksprezidenta Donalda Trampa interviju ar tehnoloģiju magnātu miljardieri Īlonu Masku platformā "X" pirmdien uz 40 minūtēm aizkavēja tehniskas kļūmes, bet saturiski tā nekādus pārsteigumus nenesa.

Pasaule ABC apstiprina Herisas un Trampa debates 10.septembrī

Telekanāls ABC ceturtdien apstiprināja, ka 10.septembrī rīkos ASV prezidenta kandidātu demokrātes Kamalas Herisas un republikāņa Donalda Trampa debates.