• Sandis,
  • Uldis,
  • Ulvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Indijā reliģiskā pasākumā līdz nāvei sabradāti vismaz 27 cilvēki

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 15:42, 02.07.2024


Hinduistu pasākumā Indijā līdz nāvei sabradāti vismaz 27 cilvēki, otrdien paziņojušas amatpersonas.



"Mēs līdz šim esam saņēmuši 27 cilvēku mirstīgās atliekas," paziņoja Utarpradēšas štata veselības aprūpes sektora amatpersona.

Mirušo skaits, visticamāk, pieaugs.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule NATO nespēj vienoties par plānu ilgtermiņa atbalstam Ukrainai - DPA

NATO ģenerālsekretāram Jensam Stoltenbergam nav izdevies pierunāt sabiedrotos apsolīt finansiāli atbalstīt Ukrainu daudzus gadus uz priekšu, liecina ziņu aģentūras DPA rīcībā nonākusī informācija.

Pasaule Talibi paziņo, ka apspriež ar ASV ieslodzīto apmaiņu

Afganistānas talibu režīms un Vašingtona apspriež divu Afganistānā ieslodzīto amerikāņu iespējamo apmaiņu pret afgāņiem, kas atrodas ieslodzījumā ASV, trešdien paziņojis talibu režīma preses pārstāvis Zabihulla Mudžahids.

Pasaule Evika Siliņa tikās ar ASV Kongresa pārstāvju palātas delegāciju

ASV kongresmeņu delegāciju vada Apropriāciju komitejas vadītājs Toms Kouls, un vizītē ieradušies arī kongresmeņi Mario Diazs-Balarts (Mario Diaz-Balart), Čaks Fleišmans (Chuck Fleischmann), Čaks Edvardss (Chuck Edwards) un Džeiks Elzijs (Jake Ellzey). Apropriācijas komitejai ir būtiska loma lēmumos par ASV budžetu, tajā skaitā par atbalstu Baltijas valstīm un Ukrainai.

Pasaule Baidens plāno publiskus pasākumus, lai kliedētu bažas par savām spējām strādāt

ASV prezidents Džo Baidens tuvākajās dienās tiksies ar Kongresa līderiem un demokrātu gubernatoriem, sniegs interviju televīzijai un rīkos preses konferenci, lai novērstu pieaugošās bažas par savām spējām pildīt prezidenta pienākumus pēc katastrofālā snieguma pagājušās nedēļas debatēs ar republikāņu kandidātu Donaldu Trampu, otrdien paziņoja Baltais nams.

Lasiet arī

Pasaule Indijā vilciens bez vadītāja nobrauc 70 kilometrus

Indijas ziemeļos kravas vilciens bez vadītāja svētdien nobraucis 70 kilometrus, sasniedzot ātrumu 100 kilometrus stundā.

Pasaule Indijā tuneļa iegruvums iesprosto 40 cilvēkus

Iebrūkot tunelim uz viena no autoceļiem Indijas ziemeļos, gruveši iesprostojuši aptuveni 40 būvstrādniekus, svētdien ziņo vietējie mediji.

Pasaule Indijā vilcienu sadursmē 13 bojāgājušie

Indijas dienvidos svētdien divu pasažieru vilcienu sadursmē dzīvību zaudējuši 13 cilvēki, bet 25 ievainoti, pavēstīja amatpersonas.

Pasaule Kanāda izraida Indijas diplomātu, saistot Indiju ar sikhu aktīvista slepkavību

Kanāda pirmdien apsūdzēja Indijas valdību saistībā ar Kanādas sikhu aktīvista slepkavību pie Vankūveras un izraidīja Indijas diplomātu, kurš vadījis Indijas izlūkdienesta nodaļu Kanādā.