• Ausma,
  • Ausmis,
  • Inguna,
  • Inguns
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Sprādzienā Čehijas armijas poligonā ievainoti deviņi karavīri

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 20:44, 17.06.2024


Sprādzienā Čehijas armijas poligonā, kur tiek apmācīti Ukrainas karavīri, pirmdien ievainoti deviņi karavīri, paziņojusi armija un slimnīca.



Divi karavīri tika ar helikopteriem nogādāti Universitātes slimnīcā Olomoucā, bet seši cietušie ar ātrās palīdzības mašīnām tika aizvesti uz armijas slimnīcu Olomoucā, bet vienam karavīram medicīniskā palīdzība tika sniegta uz vietas.

Ukrainas armijas karavīri Čehijas armijas poligonā Libavā tiek apmācīti kopš 2022.gada beigām, bet Čehijas militārās policijas preses pārstāve paziņoja, ka starp sprādzienā cietušajiem ārzemnieku nav.

Armija platformā "X" paziņoja, ka poligonā eksplodējusi munīcija, bet plašāku informāciju nesniedza.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Ostinam bijusi pirmā telefonsaruna ar Krievijas aizsardzības ministru

ASV aizsardzības ministram Loidam Ostinam otrdien bijusi pirmā telefonsaruna ar jauno Krievijas aizsardzības ministru Andreju Belousovu, pavēstījis Pentagons.

Pasaule ASV tiesa atbrīvo Asanžu

ASV tiesa trešdien atbrīvoja tīmekļa projekta "Wikileaks" dibinātāju Džūljenu Asanžu pēc tam, kad viņš saskaņā ar vienošanos ar ASV varasiestādēm trešdien tiesā atzina savu vainu, lai izbeigtu savu gadiem ilgušo juridisko drāmu.

Pasaule EK: Microsoft rīcība pārkāpusi ES konkurences noteikumus

ASV datorprogrammatūras gigants "Microsoft" pārkāpis Eiropas Savienības (ES) konkurences noteikumus, iekļaujot biznesa komunikācijas platformu "Teams" lietojumprogrammu komplektā "Office", otrdien paziņoja Eiropas Komisija (EK).

Pasaule ES pagarina pagaidu aizsardzības mehānismu ukraiņu bēgļiem

Eiropadome otrdien oficiāli apstiprinājusi Eiropas Komisijas (EK) priekšlikumu līdz 2026.gada 4.martam pagarināt pagaidu aizsardzības mehānismu vairāk nekā četriem miljoniem ukraiņu bēgļu, pavēstīja Eiropadomes preses dienests.

Lasiet arī

Pasaule WSJ: Čehija munīciju Ukrainai iepērk arī no Krievijas sabiedrotajiem

Čehija ir apzinājusi aptuveni 800 000 artilērijas lādiņu iegādei no dažādiem piegādātājiem visā pasaulē ne tikai Rietumvalstīs, bet arī pie Krievijas sabiedrotajiem, un ir atradusi vēl 700 000 lādiņu, kurus var iegādāties papildus, vēsta laikraksts "The Wall Street Journal" (WSJ).

Pasaule Čehija vairs nerīkos kopīgas valdību sēdes ar Slovākiju

Čehijas valdība trešdien pavēstīja, ka tuvāko mēnešu laikā nerīkos kopīgas sēdes ar Slovākijas valdību, Prāgas un Bratislavas domstarpībām Ukrainas jautājumā kļūstot arvien asākām.

Pasaule Čehijas likumdevēji noraida Stambulas konvenciju

Čehijas parlamenta augšpalātas deputāti balsojumā trešdienas vakarā nobalsojuši pret Stambulas konvencijas ratifikāciju.

Kriminālziņas Prāgas šāvējs ir atbildīgs par vēl divu cilvēku nāvi

Dāvids Kozāks, kurš pirms nedēļas Prāgas Kārļa universitātē nošāva 14 cilvēkus, savā pašnāvības vēstulē atzinis, ka iepriekš ir nogalinājis vīrieti un viņa divus mēnešus veco meitu, paziņoja Čehijas policija trešdien, informē BBC.