• Līga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Baidens sola neapžēlot dēlu un nemīkstināt viņa sodu

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 06:46, 14.06.2024


ASV prezidents Džo Baidens ceturtdien paziņoja, ka viņš neapžēlos savu dēlu Hanteru un nemīkstinās sodu, kas Hanteram Baidenam var tikt piespriests par ieroču likumu pārkāpumiem.



"Nē," atbildēja Baidens, kad reportieri G7 samita preses konferencē Itālijā jautāja, vai prezidents mīkstinās sodu, kas var tikt piespriests 54 gadus vecajam Hanteram Baidenam.

"Es ļoti lepojos ar savu dēlu Hanteru. Viņš ir pārvarējis [narkotiku] atkarību, viņš ir viens no prātīgākajiem un cienījamākajiem vīriešiem, ko es pazīstu," sacīja Baidens.

"Es sacīju, ka ievērošu zvērināto lēmumu. Es to darīšu. Es viņu neapžēlošu," sacīja Baidens.

Jau ziņots, ka zvērinātie otrdien atzina Hantera Baidena vainu visās trijās apsūdzībās, kas viņam izvirzītas par federālo ieroču likumu pārkāpumiem.

Baidens juniors tika apsūdzēts par nepatiesu ziņu sniegšanu un savas toreizējās narkotiku atkarības slēpšanu, 2018.gada oktobrī iegādājoties ieročus.

Viņam par to draud 25 gadu ilgs cietumsods. Tomēr pagaidām nav skaidrs, cik bargu sodu tiesnesis viņam piemēros, jo Hanteram Baidenam nav iepriekšējās sodāmības.

Tiesnesis pagaidām nav noteicis datumu, kad tiks pasludināts spriedums, bet tas ir gaidāms tuvāko mēnešu laikā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Ukrainas droni uzbrūk Krasnodaras novadam

Krievijas Krasnodaras novadam naktī uz piektdienu uzbrūk Ukrainas droni.

Pasaule ASV aizliedz «Kaspersky Lab» pretvīrusu programmatūras izplatīšanu

ASV ceturtdien aizliedza Krievijas uzņēmumam "Kaspersky Lab" izplatīt Savienotajās Valstīs savus pretvīrusu programmatūras produktus, pavēstīja ASV Tirdzniecības ministrija.

Pasaule Dienvidkoreja apsvērs ieroču piegādi Ukrainai

Dienvidkorejas prezidenta birojs nosodījis Krievijas un Ziemeļkorejas noslēgto vienošanos, kas paredz savstarpēju palīdzību kara gadījumā, un paziņojis, ka apsvērs ieroču piegādi Ukrainai.

Pasaule Aptauja: Britu konservatīvajiem draud smagā sakāve partijas vēsturē

Lielbritānijas konservatīvie 4.jūlijā gaidāmajās parlamenta vēlēšanās varētu ciest vissmagāko sakāvi gandrīz 200 gadus ilgajā partijas vēsturē, liecina trešdien publicētie aptaujas rezultāti.

Lasiet arī