Nogāzušies Mulenrūžas vējdzirnavu spārni

Pasaule
LETA 20:40, 25.04.2024 0

Parīzē naktī uz ceturtdienu nogāzušies Mulenrūžas vējdzirnavu spārni, par laimi, nevienu cilvēku neievainojot, paziņojis Francijas galvaspilsētas ugunsdzēsības dienests.

 
Foto: Wikipedia

Mulenrūžas vējdzirnavas ir viens no slavenākajiem Parīzes pieminekļiem, un nepastāv risks, ka struktūra varētu vēl vairāk sabrukt, paziņoja ugunsdzēsēji.

Kādēļ nogāzās spārni, pagaidām nav zināms.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Slovākijas vicepremjers: Fico dzīvībai briesmas vairs nedraud

Atentātā sašautā Slovākijas premjerministra Roberta Fico dzīvībai briesmas vairs nedraud, svētdien paziņojis vicepremjers Roberts Kaliņāks.

Pasaule Profesors: Krieviju apturēt ir vienkārši, tikai jāgrib to izdarīt

Krievija ir ļoti atkarīga no savas naftas un gāzes eksporta, un šādu valstu ekonomikas apturēt ir ļoti vienkārši, ja vien ir pietiekama politiskā griba, intervijā aģentūrai LETA norādīja Jeruzalemes Ebreju universitātes profesors Ichaks Brudnijs.

Pasaule Tusks: Polija tērēs 2,3 miljardus eiro austrumu robežas stiprināšanai

Polija tērēs vairāk nekā 2,3 miljardus eiro savas austrumu robežas stiprināšanai, sestdien pavēstīja premjerministrs Donalds Tusks.

Pasaule Slovākijas veselības ministre: prognozes par Fico veselību ir pozitīvas

Prognozes par atentātā sašautā Slovākijas premjerministra Roberta Fico veselību ir pozitīvas, sestdien sacīja Slovākijas veselības ministre Zuzana Dolinkova.

Lasiet arī

Pasaule Islāmists Parīzē nodūris vācu tūristu

Uzbrucējs, kas Francijas varasiestādēm bijis pazīstams kā radikāls islāmists ar garīgās veselības problēmām, sestdienas vakarā Parīzes centrā nodūris vācu tūristu un vēl divus cilvēkus ievainojis, pavēstīja amatpersonas.