• Līga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Tramps iemaksā 175 miljonu dolāru drošības naudu

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 08:22, 02.04.2024


Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps pirmdien Ņujorkas civillietā par krāpšanos iemaksājis 175 miljonu dolāru drošības naudu, izvairoties no 454 miljonu dolāru lielā soda maksāšanas, kamēr tiek izskatīta apelācijas prasība.



Ņujorkas apelācijas tiesa pirms nedēļas piekrita atlikt 454 miljonu dolāru piedziņu no Trampa, ja viņš desmit dienu laikā samaksās 175 miljonus dolāru.

Trampa advokāti bija lūguši tiesai apturēt piedziņu, apgalvojot, ka ir "praktiski neiespējami" savākt tik lielu summu.

Tramps cīnās, lai atceltu 16.februāra spriedumu, kurā konstatēts, ka viņš meloja par savu bagātību, veidojot savu nekustamā īpašuma impēriju.

Tiesnesis 16.februāra spriedumā atzina, ka Tramps gadiem ilgi izmantojis shēmu, kuras mērķis bija maldināt bankas un citus ar finanšu pārskatiem, kas uzpūta bijušā prezidenta bagātību.

Tiesnesis nolēma, ka bijušais prezidents uzpūtis savu bagātību finanšu pārskatos, kas tika sniegti bankām, apdrošinātājiem un citiem, lai slēgtu darījumus un dabūtu kredītus.

Stingrais sods bija uzvara Ņujorkas ģenerālprokurorei demokrātei Letīcijai Džeimsai, kas iesūdzēja Trampu tiesā par, viņasprāt, ne tikai nekaitīgu lielīšanos, bet gadiem ilgu krāpniecisku praksi, kad viņš izveidoja starptautisku debesskrāpju, golfa laukumu un citu īpašumu kolekciju, kas viņam atnesa bagātību, slavu un vietu Baltajā namā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Armēnija paziņo par Palestīnas valsts atzīšanu

Armēnija piektdien paziņojusi par Palestīnas valsts atzīšanu.

Pasaule ES otrdien sāks iestāšanās sarunas ar Ukrainu un Moldovu

Eiropas Savienības (ES) dalībvalstis piektdien oficiāli apstiprinājušas, ka nākamnedēļ sāksies sarunas ar Ukrainu un Moldovu par pievienošanos blokam.

Pasaule ASV atļauj Ukrainai izmantot tās piegādātos ieročus triecieniem jebkur Krievijā

Ukrainas armija var izmantot ASV piegādātos ieročus, lai uzbruktu jebkuriem militārajiem objektiem Krievijas teritorijā, nevis tikai tiem, kas atrodas netālu no Harkivas apgabala, ceturtdien paziņojis Pentagona preses sekretārs ģenerālis Patriks Raiders.

Pasaule Ukrainas droni uzbrūk Krasnodaras novadam

Krievijas Krasnodaras novadam naktī uz piektdienu uzbrūk Ukrainas droni.

Lasiet arī

Pasaule Polijas prezidents Duda neformāli ticies ar Trampu Ņujorkā

Polijas prezidents Andžejs Duda trešdienas vakarā Ņujorkā "privātā vizītē" tikās ar bijušo ASV prezidentu Donaldu Trampu.

Pasaule Tiesa sāks izskatīt Trampa krimināllietu

Tiesa Ņujorkā pirmdien sāks izskatīt krimināllietu, kurā bijušais ASV prezidents Donalds Tramps apsūdzēts saistībā ar "klusēšanas naudas" maksāšanu pornoaktrisei Stormijai Danielsai.

Pasaule Laikraksts: Tramps kara izbeigšanai gatavs spiest Ukrainu atdot Krimu un Donbasu

Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps privātā sarunā paziņojis, ka var izbeigt karu Ukrainā, izdarot spiedienu uz Kijivu, lai tā atdotu Krievijai Krimu un Donbasu, atsaucoties uz anonīmiem avotiem, vēsta laikraksts "The Washington Post" (WP).

Pasaule Tramps sola nepamest NATO, kamēr dalībvalstis maksā savu daļu

Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps izteicies, ka gadījumā, ja viņš uzvarēs ASV prezidenta vēlēšanās, viņš nepametīs NATO, kamēr vien alianses Eiropas partneri maksā savu daļu.