• Amanda,
  • Amanta,
  • Kaiva
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Krievijā ieviesīs mantas konfiskāciju armijas «diskreditētājiem»

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 23:43, 22.01.2024


Krievijas parlamentā iesniegts likumprojekts, kas paredz mantas konfiskāciju pilsoņiem, kas notiesāti par "viltus ziņām" par Krievijas armiju, aicinājumiem uz ekstrēmismu un sankciju noteikšanu Krievijai.



Jaunais likums ļaus varasiestādēm konfiscēt naudu, vērtslietas un citus īpašumus, kā arī atņemt notiesātajiem goda nosaukumus, sacīja parlamenta spīkers Vjačeslavs Volodins.

Krievijas tiesas par "viltus ziņām" un armijas "diskreditāciju" atzīst visu informāciju par Krievijas karu Ukrainā, kas ir pretrunā ar Kremļa oficiālo nostāju.

Vismaz puse notiesājošo spriedumu lietās par "viltus ziņām" par armiju ir gadījumos, kad Krievijas pilsoņi izteikušies par Krievijas karavīru veikto Ukrainas mierīgo iedzīvotāju nogalināšanu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Dienvidkoreja neizslēdz ieroču piegādes Ukrainai

Dienvidkorejas ārlietu ministrs Čo Tējuls uzskata, ka Dienvidkoreja nevar palikt pasīva, reaģējot uz Ziemeļkorejas karavīru ierašanos Krievijā.

Pasaule Krimas platformas samita dalībnieki aicina palielināt atbalstu Ukrainai

Starptautiskās Krimas platformas parlamentārā samita dalībnieki ceturtdien apstiprināja kopīgu paziņojumu, kurā aicina palielināt atbalstu Ukrainai.

Pasaule Igaunijā neplāno slēgt Barklaja de Tolli mauzoleju

Igaunija neplāno slēgt Krievijas karavadoņa Mihaela Andreasa Barklaja de Tolli mauzoleju, paziņojis Tervas pašvaldības padomes priekšsēdētājs un Igaunijas parlamenta deputāts Maido Rūsmans.

Pasaule Abu Meri: Vairs nekur Libānā nevar justies droši

Biežo un neprognozējamo Izraēlas militāro triecienu dēļ Libānā vairs nav tādu vietu, kur civiliedzīvotāji varētu justies droši, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" sacīja Libānā dzimušais Latvijas veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV), atsaucoties uz informāciju, ko ieguvis no saviem radiem un paziņām dzimtenē.

Lasiet arī

Pasaule Krievijas opozīcijas aktīviste tiesā pārgriež vēnas

Krasnojarskas tiesā Krievijas opozīcijas aktīviste Olga Suvorova otrdien pārgriezusi rokas vēnas, protestējot pret tiesas spriedumu, pavēstījusi sieviešu tiesību kustība "Mjagkaja sila" (Maigais spēks).

Pasaule Mediji: Krievija sistemātiski nodarbojas ar spiegošanu Baltijas jūrā

Krievija sistemātiski vāc informāciju par gāzes cauruļvadiem, datu kabeļiem, vēja ģeneratoru parkiem un militāro infrastruktūru Baltijas jūrā, vēsta Vācijas mediji.

Pasaule Krievijā ārvalstniekiem ieviesīs sodus par «rusofobiju»

Krievijas valdība apstiprinājusi sodu ieviešanu ārzemniekiem par "rusofobiju", pirmdien vēsta ziņu aģentūra "Interfax".

Pasaule Krievijas reģionālajās vēlēšanās dominē Putina partija

Svētdien Krievijā notikušajās reģionālajās vēlēšanās savus amatus saglabājuši visi pašreizējie gubernatori, bet reģionālajos parlamentos ievēlēti valdošās partijas "Vienotā Krievija" kandidāti.