Norvēģijā nogalināta Latvijas pilsone

Pasaule
LETA 16:18, 11.01.2024 0

Norvēģijas austrumos, Gudbrandsdālenē, pagājušajās sestdienas vakarā nogalināta Latvijas pilsone, vēsta Norvēģijas medijs "vg.no".

 

Aptuveni 30 gadus vecā sieviete ar vairākiem naža dūrieniem nogalināta savā darba vietā - viesnīcā "Fefor Høifjellshotell".

Par slepkavību aizturēts aptuveni 30 gadus vecs Serbijas pilsonis, kurš bijis sievietes darba kolēģis. Vīrietis pats piezvanījis policijai un informējis par slepkavību, un pirmdien viņš tika aizturēts uz četrām nedēļām.

Slepkavība notikusi sievietes istabā. Lai gan viesnīcā slepkavības brīdī neatradās viesi, tajā bija ap 10-20 darbinieku.

Apsūdzētais ar sievieti pirmo reizi satikās, kad pērn jūnijā sāka tur strādāt. Viņu attiecības galvenokārt bija saistītas ar darbu viesnīcā, sacīja policijas pārstāvis.

Vīrieša aizstāvis Anderss Gustavs Bjērnsens aģentūrai norādījis, ka slepkavība notikusi bez iepriekšēja nodoma. Pēc viņa teiktā, notikumus ietekmējis alkohols, un starp abām pusēm bija nesaskaņas.

"Šobrīd var teikt, ka virkne neveiksmīgu apstākļu kopā noveda pie impulsīvas darbības," sacīja Bjērnsens.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Netanjahu: «Humānās katastrofas» nav un nebūs

Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu trešdien paziņoja, ka no Gazas joslas dienvidu pilsētas Rafahas ir evakuēti ap 500 000 cilvēku, un noraidīja bažas par "humāno katastrofu" šajā pilsētā.

Pasaule Jaunkaledonijā trešo nakti turpinās nekārtības

Francijas Klusā okeāna teritorijas Jaunkaledonijas galvaspilsētā trešo nakti turpinājās nekārtības, pēc tam kad Francijas Nacionālā sapulce bija apstiprinājusi Jaunkaledonijas vēlēšanu reformu, kas sadusmojusi neatkarības atbalstītājus.

Pasaule Putins Pekinā tiekas ar Sji

Krievijas diktators Vladimirs Putins ieradies vizītē Ķīnā un ceturtdien Pekinā tiekas ar Ķīnas prezidentu Sji Dzjiņpinu, Kremļa saimniekam cenšoties nodrošināt lielāku Ķīnas atbalstu karam pret Ukrainu un Krievijas izolētajai ekonomikai.

Pasaule ISW: Krievi ielauzušies ne vairāk kā astoņu kilometru attālumā no robežas

Krievijas karaspēks Ukrainas teritorijā Harkivas apgabala ziemeļos ielauzies ne vairāk kā astoņu kilometru attālumā no robežas un ir apņēmies izveidot "buferzonu", nevis virzīties Harkivas apgabala dziļumā, uzskata ASV Kara studiju institūta (ISW) eksperti.

Lasiet arī

Pasaule Norvēģija sola piegādāt Ukrainai tankus līdz marta beigām

Norvēģija nosūtīs Ukrainai daļu no saviem kaujas tankiem "Leopard 2" iespējami ātrāk, iespējams, jau līdz marta beigām, pirmdien paziņoja Norvēģijas aizsardzības ministrs Bjerns Arilds Grams.

Sabiedrība Norvēģija piegādājusi Ukrainai raķetes "Mistral"

Norvēģija piegādājusi Ukrainai tuva darbības rādiusa pretgaisa aizsardzības raķetes "Mistral", trešdien paziņojusi Norvēģijas valdība.

Ekonomika Norvēģijas tiešo investīciju apjoms Latvijā pārsniedz 350 miljonus eiro

Norvēģija pašreiz ir astotais lielākais ārvalstu investors Latvijā ar tiešo investīciju apjomu, kas pārsniedz 350 miljonus eiro, aģentūrai LETA pavēstīja Norvēģijas Tirdzniecības kamerā Latvijā.

Kriminālziņas Vienam no Bunkus slepkavības lietā apsūdzētajiem pagarina apcietinājuma termiņu

Rīgas apgabaltiesa šodien slēgtā tiesas vienam no administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības lietā apsūdzētajam pagarināja apcietinājuma termiņu, noskaidroja aģentūra LETA.