• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Norvēģijā nogalināta Latvijas pilsone

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 16:18, 11.01.2024


Norvēģijas austrumos, Gudbrandsdālenē, pagājušajās sestdienas vakarā nogalināta Latvijas pilsone, vēsta Norvēģijas medijs "vg.no".



Aptuveni 30 gadus vecā sieviete ar vairākiem naža dūrieniem nogalināta savā darba vietā - viesnīcā "Fefor Høifjellshotell".

Par slepkavību aizturēts aptuveni 30 gadus vecs Serbijas pilsonis, kurš bijis sievietes darba kolēģis. Vīrietis pats piezvanījis policijai un informējis par slepkavību, un pirmdien viņš tika aizturēts uz četrām nedēļām.

Slepkavība notikusi sievietes istabā. Lai gan viesnīcā slepkavības brīdī neatradās viesi, tajā bija ap 10-20 darbinieku.

Apsūdzētais ar sievieti pirmo reizi satikās, kad pērn jūnijā sāka tur strādāt. Viņu attiecības galvenokārt bija saistītas ar darbu viesnīcā, sacīja policijas pārstāvis.

Vīrieša aizstāvis Anderss Gustavs Bjērnsens aģentūrai norādījis, ka slepkavība notikusi bez iepriekšēja nodoma. Pēc viņa teiktā, notikumus ietekmējis alkohols, un starp abām pusēm bija nesaskaņas.

"Šobrīd var teikt, ka virkne neveiksmīgu apstākļu kopā noveda pie impulsīvas darbības," sacīja Bjērnsens.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Mūsu drošība ir cieši saistīta ar Ukrainas panākumiem kaujaslaukā

Ārlietu ministre Baiba Braže aicināja pārējās ES dalībvalstis pievienoties Dronu koalīcijai, lai palīdzētu Ukrainai veidot kaujas spējas. Latvija 2024.gadā Dronu koalīcijai novirzījusi 20 miljonus eiro.

Pasaule Braže: mēs strādāsim ar jebkuru demokrātiski ievēlētu ASV prezidentu

Latvija strādās ar jebkuru ASV prezidentu, kurš ir ievēlēts demokrātiskā ceļā, pirms Eiropas Savienības (ES) Ārlietu padomes Briselē, Beļģijā, žurnālistiem sacīja ārlietu ministre Baiba Braže (JV).

Pasaule Kamalai Herisai dienas laikā saziedoti 55 miljoni dolāru

ASV Demokrātu partijas atbalstītāji svētdien pēc prezidenta Džo Baidena paziņojuma par izstāšanos no vēlēšanu cīņas Kamalas Herisas vēlēšanu kampaņai platformā "ActBlue" saziedojuši vairāk nekā 55 miljonus dolāru, vēsta tīmekļa izdevums "Politico".

Pasaule Baidens izstājas no cīņas par pārvēlēšanu amatā

ASV prezidents Džo Baidens svētdien paziņoja, ka izstājas no cīņas par pārvēlēšanu amatā.

Lasiet arī

Pasaule Arī Norvēģija aizliegs iebraukt automašīnām ar Krievijas numura zīmēm

Norvēģija aizliegs iebraukt automašīnām ar Krievijas reģistrācijas numura zīmēm, vēsta Norvēģijas sabiedriskā raidorganizācija NRK.

Ekonomika Naudu uzņēmējdarbībai Norvēģijā latvieši saņems nākammēnes (+VIDEO)

Oslo inovāciju nedēļas laikā tiks demonstrētas idejas un inovācijas, kuras tiecas veidot labāku nākotni.

Pasaule Norvēģija sola piegādāt Ukrainai tankus līdz marta beigām

Norvēģija nosūtīs Ukrainai daļu no saviem kaujas tankiem "Leopard 2" iespējami ātrāk, iespējams, jau līdz marta beigām, pirmdien paziņoja Norvēģijas aizsardzības ministrs Bjerns Arilds Grams.

Sabiedrība Norvēģija piegādājusi Ukrainai raķetes "Mistral"

Norvēģija piegādājusi Ukrainai tuva darbības rādiusa pretgaisa aizsardzības raķetes "Mistral", trešdien paziņojusi Norvēģijas valdība.