• Ilga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Krievijā Brjanskas ģimnāzijas skolniece sarīkojusi apšaudi

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 11:47, 07.12.2023


Vienā no Brjanskas ģimnāzijā Krievijas rietumos astotās klases skolniece sarīkojusi apšaudi, ievainojot vairākus cilvēkus, atsaucoties uz avotu operatīvajos dienestos, vēsta Krievijas valsts kontrolētā aģentūra TASS.



Aģentūra "RIA Novosti" vēsta, ka apšaude notikusi 5.ģimnāzijā.

TASS ziņo, ka pusaugu meitene ienesusi skolā šaujamieroci, no kura vairākas reizes izšāvusi. "RIA Novosti" vēsta, ka ierocis piederējis skolnieces tēvam.

Brjanskas administrācija ziņo, ka šaušanā nogalināti divi cilvēki un četri ievainoti. "RIA Novosti" avots apgalvo, ka skolniece pēc apšaudes sarīkošanas izdarījusi pašnāvību.

Iekšlietu ministrijas Brjanskas apgabala departaments apstiprinājis, ka viens no skolēniem ģimnāzijas ēkā ienesis šaujamieroci un raidījis vairākus šāvienus. Saskaņā ar departamenta sniegto informāciju tika ievainoti trīs cilvēki un šāvēja izdarījusi pašnāvību.

"Telegram" kanāls "Baza" raksta, ka skolniece atklājusi uguni bioloģijas stundas laikā. "Telegram" kanāls "Mash" vēsta, ka meiteni sauc Alīna un viņa gadiem ilgi skolā cietusi no mobinga. "Mash" pieļauj, ka tas varētu būt viens no incidenta cēloņiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Par jauno Ukrainas ārlietu ministru kļuvis Andrijs Sibiha

Ukrainas parlaments ceturtdien apstiprinājis ārlietu ministra amatā Andriju Sibihu.

Pasaule Baltkrievijā ielidojuši divi Krievijas droni «Shahed»

Naktī uz ceturtdienu Baltkrievijā ielidojuši divi Krievijas trieciendroni "Shahed", kas bija palaisti pret mērķiem Ukrainā, un tie notriekti, ziņo aktīvistu organizācija "Belaruski Hajun", kas novēro Krievijas un Baltkrievijas armijas aktivitātes.

Pasaule ASV apšaudē vidusskolā nogalināti četri cilvēki un 30 ievainoti

ASV apšaudē vidusskolā Vinderā, Džordžijas štatā, nogalināti vismaz četri cilvēki un vēl aptuveni 30 guvuši ievainojumus, ziņo avoti tiesībsargājošajās iestādēs.

Pasaule Lukašenko apžēlojis 30 saistībā ar protestiem notiesātus cilvēkus

Baltkrievijas diktators Aleksandrs Lukašenko apžēlojis 30 ieslodzītos, kas bija notiesāti par protestiem pret valdību, trešdien paziņojis Lukašenko birojs.

Lasiet arī

Pasaule Krievija izsludinājusi meklēšanā bijušo Saeimas deputātu Juri Jurašu

Krievijas Ģenerālprokuratūra izsludinājusi meklēšanā bijušo Saeimas deputātu Juri Jurašu, kurš kopš 2022.gada marta brīvprātīgā kārtā pievienojies Ukrainas aizstāvjiem.

Pasaule Krievija ziņo par ukraiņu dronu notriekšanu pie Maskavas

Krievijā aizvadītajā naktī notriekti vairāki ukraiņu droni, kas lidoja uz Maskavu, trešdien paziņojis Maskavas mērs Sergejs Sobjaņins.

Pasaule Laikraksts: Krievija uz Kurskas apgabalu pārsviedusi 5000 karavīru

Krievijas armija pārsviedusi aptuveni 5000 karavīru uz Ukrainas uzbrukuma zonu Kurskas apgabalā, vēsta laikraksts "Wall Street Journal", atsaucoties uz avotu.

Pasaule Krievijā ASV dubultpilsonei piespriež 12 gadus cietumā par valsts nodevību

Krievijā tiesa ceturtdien piespriedusi 12 gadu cietumsodu ASV un Krievijas dubultpilsonei Ksenijai Kareļinai, kura par ziedojumu Ukrainas atbalsta organizācijai tika apsūdzēta "valsts nodevībā".