• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Krievijā Brjanskas ģimnāzijas skolniece sarīkojusi apšaudi

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 11:47, 07.12.2023


Vienā no Brjanskas ģimnāzijā Krievijas rietumos astotās klases skolniece sarīkojusi apšaudi, ievainojot vairākus cilvēkus, atsaucoties uz avotu operatīvajos dienestos, vēsta Krievijas valsts kontrolētā aģentūra TASS.



Aģentūra "RIA Novosti" vēsta, ka apšaude notikusi 5.ģimnāzijā.

TASS ziņo, ka pusaugu meitene ienesusi skolā šaujamieroci, no kura vairākas reizes izšāvusi. "RIA Novosti" vēsta, ka ierocis piederējis skolnieces tēvam.

Brjanskas administrācija ziņo, ka šaušanā nogalināti divi cilvēki un četri ievainoti. "RIA Novosti" avots apgalvo, ka skolniece pēc apšaudes sarīkošanas izdarījusi pašnāvību.

Iekšlietu ministrijas Brjanskas apgabala departaments apstiprinājis, ka viens no skolēniem ģimnāzijas ēkā ienesis šaujamieroci un raidījis vairākus šāvienus. Saskaņā ar departamenta sniegto informāciju tika ievainoti trīs cilvēki un šāvēja izdarījusi pašnāvību.

"Telegram" kanāls "Baza" raksta, ka skolniece atklājusi uguni bioloģijas stundas laikā. "Telegram" kanāls "Mash" vēsta, ka meiteni sauc Alīna un viņa gadiem ilgi skolā cietusi no mobinga. "Mash" pieļauj, ka tas varētu būt viens no incidenta cēloņiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Mūsu drošība ir cieši saistīta ar Ukrainas panākumiem kaujaslaukā

Ārlietu ministre Baiba Braže aicināja pārējās ES dalībvalstis pievienoties Dronu koalīcijai, lai palīdzētu Ukrainai veidot kaujas spējas. Latvija 2024.gadā Dronu koalīcijai novirzījusi 20 miljonus eiro.

Pasaule Braže: mēs strādāsim ar jebkuru demokrātiski ievēlētu ASV prezidentu

Latvija strādās ar jebkuru ASV prezidentu, kurš ir ievēlēts demokrātiskā ceļā, pirms Eiropas Savienības (ES) Ārlietu padomes Briselē, Beļģijā, žurnālistiem sacīja ārlietu ministre Baiba Braže (JV).

Pasaule Kamalai Herisai dienas laikā saziedoti 55 miljoni dolāru

ASV Demokrātu partijas atbalstītāji svētdien pēc prezidenta Džo Baidena paziņojuma par izstāšanos no vēlēšanu cīņas Kamalas Herisas vēlēšanu kampaņai platformā "ActBlue" saziedojuši vairāk nekā 55 miljonus dolāru, vēsta tīmekļa izdevums "Politico".

Pasaule Baidens izstājas no cīņas par pārvēlēšanu amatā

ASV prezidents Džo Baidens svētdien paziņoja, ka izstājas no cīņas par pārvēlēšanu amatā.

Lasiet arī

Sabiedrība «Ja Krievija uzbruktu Latvijai, tad NATO atbildētu ļoti enerģiski» (+VIDEO)

Pasaules kārtība nav mainījusies, pauž eksperts no Londonas.

Pasaule SAB konstatē ideoloģizācijas pastiprināšanu Krievijā

Ideoloģizācijas pastiprināšana Krievijā var liecināt par režīma centieniem nodrošināt papildu sabiedrības mobilizācijas un leģitimizācijas resursus sastopoties ar pakāpenisku sociālekonomisko lejupslīdi, savā jaunākajā rakstā secinājis Satversmes aizsardzības birojs (SAB).

Pasaule Laikraksts: Vīne kļuvusi par Krievijas spiegu centru Eiropā

Vīne ir kļuvusi par vienu no Krievijas izlūkdienestu spiegošanas un operatīvās darbības centriem Eiropā, ziņo laikraksts "Wall Street Journal", atsaucoties uz vārdā neminētiem avotiem Austrijas izlūkdienestos un rietumvalstu amatpersonām.

Sabiedrība Starptautiskā Krimināltiesa izdod Sergeja Šoigu aresta orderi

Starptautiskā Krimināltiesa (SKT) izdevusi Krievijas ģenerālštāba priekšnieka Valērija Gerasimova un bijušā aizsardzības ministra Sergeja Šoigu aresta orderus, otrdien pavēstīja SKT.