• Fanija,
  • Vēsma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Londona: Krievija, visticamāk, nespēs ieņemt visu Doneckas apgabalu

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 19:38, 27.11.2022


Krievijas karaspēks Doneckas apgabalā mēģina virzīties uz Pavļivku un Vuhledaru, taču maz ticams, ka viņi spēs koncentrēt pietiekami kvalitatīvus spēkus, lai panāktu izrāvienu un ieņemtu Ukrainas kontrolēto Doneckas apgabala daļu, teikts jaunākajā Lielbritānijas izlūkdienesta publiskajā ziņojumā par stāvokli Ukrainas frontēs.



Ziņojumā norādīts, ka rajonā ap Pavļivku un Vuhledaru pēdējās divās nedēļās notikušas intensīvas kaujas, bet neviena no karojošajām pusēm lielas teritorijas nav ieguvusi vai zaudējusi.

Gan Ukraina, gan Krievija ir sakoncentrējušas nozīmīgus spēkus šajā teritorijā, un Krievijas Jūras spēku kājnieki ir cietuši smagus zaudējumus.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Nīderlandes premjers gatavs Ukrainas vajadzībām pirkt «Patriot» no citām valstīm

Nīderlandes premjerministrs Marks Rite piedāvājis iegādāties no sabiedrotajiem pretgaisa aizsardzības sistēmas "Patriot", lai tās pēc tam nodotu Ukrainai, vēsta laikraksts "The Guardian".

Pasaule Polijas prezidents Duda neformāli ticies ar Trampu Ņujorkā

Polijas prezidents Andžejs Duda trešdienas vakarā Ņujorkā "privātā vizītē" tikās ar bijušo ASV prezidentu Donaldu Trampu.

Pasaule Francijā konfiscēta Ludmilas Putinas vīra villa

Francijas varas iestādes ir konfiscējušas villu, kas pieder Vladimira Putina bijušās sievas Ludmilas Putinas tagadējam vīram - Krievijas uzņēmējam Artūram Očeretnijam, ziņoja Francijas preses izdevums "Challenges".

Pasaule Gruzijas parlaments pirmajā lasījumā apstiprina likumu par ārvalstu ietekmi

Gruzijas parlaments trešdien pirmajā lasījumā apstiprināja likumprojektu par ārvalstu ietekmi, kas izraisījis plašus ielu protestus.

Lasiet arī

Pasaule Ukraiņi atvaira Krievijas karaspēka uzbrukumus piecos virzienos

Ukrainas armija turpina atvairīt Krievijas karaspēka uzbrukumus piecos virzienos, pirmdien pavēstīja Ukrainas armijas ģenerālštābs, norādot, ka iebrucēji pastiprinājuši centienus pārraut aizsardzību Novopavļivkas virzienā, kur veikti 16 uzbrukumi.

Pasaule Eksperts: Krievija pašlaik Ukrainā gūst taktiskus, nevis stratēģiskus panākumus

Krievija pašlaik Ukrainā gūst taktiskus, nevis stratēģiskus panākumus, šādu vērtējumu šorīt TV3 pauda Zemessardzes štāba virsnieks, majors Jānis Slaidiņš.

Pasaule Ukraiņi notriekuši visus desmit krievu lidrobotus

Ukraiņu karavīri notriekuši visus desmit lidrobotus "Shahed", ko naktī uz svētdienu uz Ukrainu raidīja Krievija, paziņoja Ukrainas Gaisa spēki.

Ekonomika Ukrainas uzņēmēji stāstīs Latvijai, kā viņi palīdz armijai (+VIDEO)

Jaunuzņēmumu loma kara apstākļos izrādījās ļoti būtiska.