Covid-19 dēļ Reikjavīkā uz 4 dienām slēgs bārus un diskotēkas

Pasaule
LETA 22:42, 18.09.2020 0

Lai apturētu jaunā koronavīrusa izplatīšanos, Islandes galvaspilsētā Reikjavīkā uz četrām dienām tiks slēgti bāri un diskotēkas, piektdien paziņoja amatpersonas.

 

Reikjavīkā kopš pirmdienas tiek reģistrēts koronavīrusa gadījumu skaita pieaugums. No 59 jaunajiem gadījumiem 58 bijuši Reikjavīkas reģionā.

Vismaz ceturtā daļa jauno inficēšanās gadījumu saistīti ar bāriem un naktsklubiem galvaspilsētas centrā, bet pārējie - divās universitātēs pilsētā.

Gadījumu skaita pieaugums tika pieredzēts arī jūlija beigās, taču tas tika apturēts ar ierobežojumiem, kas tika mīkstināti septembra sākumā.

Islandē, kurā ir 365 000 iedzīvotāju, kopš pandēmijas sākuma reģistrēti 2230 inficēšanās gadījumi ar jauno koronavīrusu, bet desmit cilvēki miruši no Covid-19.

Iepriekšējā dienā tika reģistrēts 21 jauns gadījums, kas ir lielākais radītājs vairāk nekā piecos mēnešos.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Starptautiskā krimināltiesa nosoda draudus tās amatpersonām

Starptautiskā krimināltiesa (SKT) piektdien stingri reaģējusi uz draudiem un iebiedēšanas mēģinājumiem, ar kuriem saskārušies tās darbinieki, bet plašāku informāciju nesniedza.

Pasaule Kijiva: Krievija gatavo uzbrukumu Hersonas un Sumu apgabaliem

Krievija gatavo uzbrukumu Hersonas un Sumu apgabaliem, intervijā žurnālam "The Economist" sacīja Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes (HUR) priekšnieka vietnieks Vadims Skibickis.

Pasaule Kemerons: Ukrainai ir tiesības izmantot britu ieročus uzbrukumiem Krievijā

Ukrainai ir tiesības veikt triecienus mērķiem Krievijas teritorijā ar ieročiem, kas saņemti no Lielbritānijas, ceturtdien vizītes gaitā Kijivā apliecināja Lielbritānijas ārlietu ministrs Deivids Kemerons.

Pasaule ISW: Putins soda Šoigu par nespēju sasniegt Kremļa kara mērķus

Krievija diktators Vladimirs Putins soda aizsardzības ministru Sergeju Šoigu par nespēju sasniegt Kremļa kara mērķus, uzskata ASV Kara studiju institūta (ISW) pētnieki.

Lasiet arī

Sabiedrība Kā Daugavpils palīdz cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Daugavpilī ir vairāk nekā 9 tūkstoši cilvēku ar invaliditāti.

Pasaule Financial Times: Krievija gatavo sabotāžas un diversijas aktus Eiropā

Eiropas valstu izlūkdienesti brīdinājuši savu valstu valdības, ka Krievija gatavo sabotāžas un diversijas aktus visā Eiropā, vēsta britu laikraksts "Financial Times", atsaucoties uz avotiem trīs Eiropas valstu izlūkdienestos.

Ekonomika Nosaukts Latvijā pieprasītākais amats

Pieprasītākais amats šā gada pirmajā ceturksnī Latvijā bija interneta reklāmu vērtētājs, liecina darba portālu "CVMarket.lv" jaunākā statistika.

Interesanti fakti Mazie vecāku noslēpumi: kā bērnam uzdāvināt viedtālruni (+VIDEO)

Lielākā daļa ierīču piedāvā ērtus digitālos kontroles rīkus.