Geitss oficiāli paziņo, ka neesot saistīts ar Covid-19 epidēmiju

Pasaule
VS.LV 09:49, 05.06.2020 2

ASV tehnoloģiju kompānijas "Microsoft" dibinātājs miljardieris Bils Geitss par muļķīgām un dīvainām nodēvējis sazvērestības teorijas, ka viņš sarīkojis koronavīrusa pandēmiju, lai varētu iedzīvoties no vakcīnas pret to un vakcinēšanās aizsegā cilvēkos ievadīt mikroshēmas pasaules iedzīvotāju kontrolēšanai.

 
Foto:

"To ir diezgan grūti noliegt, jo tas ir tik muļķīgi un dīvaini," Geitsa vārdus citē izdevums "Business Insider". Pēc Geitsa teiktā, viņam nekad dzīvē nav bijusi nekāda darīšana ar mikroshēmām.

Savukārt intervijā raidorganizācijai BBC Geitss norādīja, ka viņu satrauc "visu šo trako ideju pastāvēšana".

"Kad galu galā mums parādīsies vakcīna, mums būs vajadzīgs panākt grupas imunitātes veidošanos, lai aptuveni 80% iedzīvotāju būtu vakcinēti. Taču ja viņi domās, ka tā ir afēra, ka vakcīnas ir kaitīgas, un cilvēki negribēs vakcinēties, tad slimība turpinās nogalināt cilvēkus," uzsvēra Geitss.

Koronavīrusa pandēmijas laikā Geitss kļuvis par dažādu sazvērestības teoriju varoni - to piekritēji tic, ka viņš ir vainīgs pie koronavīrusa rašanās un izplatības, jo viņš plāno iedzīvoties no vakcīnas pret to, turklāt vakcinēšanās aizsegā cilvēkos tiks ievadītas mikroshēmas, lai kontrolētu pasaules iedzīvotājus.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (2)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule NATO kiberaizsardzības mācībās Igaunijā uzvar Latvija

Šonedēļ Igaunijā notikušajās NATO kiberaizsardzības mācības "Locked Shields 2024" uzvarējusi Latvija kopā ar NATO vienību komandu, paziņoja alianses Apvienotais kiberaizsardzības izcilības centrs (CCDCOE).

Pasaule Andora nosaka katalāņu valodas zināšanu prasību tur dzīvojošiem ārzemniekiem

Nelielā Pireneju valsts Andora ceturtdien pieņēma likumu, kas nosaka valstī dzīvojošajiem ārzemniekiem prasību zināt katalāņu valodu vismaz minimālā līmenī.

Pasaule Zelenskis aicina investēt Ukrainas aizsardzibas rūpniecībā

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ceturtdien savā vakara videouzrunā paziņoja, ka vēlas Ukrainas aizsardzības rūpniecības paplašināšanu ar Rietumu investīciju palīdzību.

Pasaule Makrons: «Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt»

Francijas prezidents Emanuels Makrons ceturtdien aicinājis Eiropu stāties pretī problēmām mainīgajā pasaulē un brīdinājis, ka "mūsu Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt".

Lasiet arī

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionātā piekāpjas amerikāņiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Espo pasaules U-18 čempionāta trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Sabiedrība Labklājības ministrs pērn iegādājies līzingā automašīnu

Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) pērn līzingā iegādājies automašīnu "Škoda Enyaq RS", liecina viņa amatpersonas ienākumu deklarācija par 2023.gadu.

Pasaule Policija likvidē palestīniešu atbalstītāju nometnes trijās ASV universitātēs

Policija ASV universitātēs, likvidējot palestīniešu atbalstītāju nometnes, sestdien aizturējusi gandrīz 200 cilvēku.

Kriminālziņas Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrētas deviņas zādzības no mājokļa

Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrētas deviņas zādzības no mājokļa, informēja Valsts policijā.