Vācijas seksa industrijas asociācija lūdz atļauju atsākt darbu

Pasaule
LETA 20:58, 26.05.2020 0

Vācijas seksa industrijas asociācija aicinājusi atcelt pandēmijas dēļ noteiktos ierobežojumus šajā nozarē strādājošiem un atļaut atsākt dabu.

 
Foto:

Bordeļu slēgšana un prostitūcijas aizliegums vairs nav attaisnojami, teikts asociācijas pirmdien nosūtītā vēstulē 16 parlamenta locekļiem, kas nesen aicināja pieņemt vispārēju aizliegumu maksāšanai par seksuāliem pasākumiem.

Samazinoties jaunā koronavīrusa izplatīšanās tempiem, arī seksa industrijai "jāspēj atkal nest ienākumus un piedāvāt klientiem labus pakalpojumus", teikts vēstulē, norādot, ka pandēmijas laikā šādi pakalpojumi klientiem var būt eksistenciāli svarīgi.

Izstrādāts un politiķiem prezentēts arī detalizēts higiēnas pasākumu plāns.

Asociācija skaidro, ka seksuālo pakalpojumu sniedzēji ir sevišķi ieinteresēti higiēnas pasākumu ievērošanā un savas veselības saglabāšanā, jo tas ir viņu kapitāls.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Lielbritānija nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu

Lielbritānija ir nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu, sākot īstenot pretrunīgi vērtētu plānu, otrdienas vakarā ziņoja britu mediji.

Pasaule Zimbabvē ieviesta jauna valūta

Zimbabve otrdien laida apgrozībā jaunu valūtu, lai nomainītu Zimbabves dolāru, kas pārmērīgas devalvācijas dēļ ir zaudējis iedzīvotāju uzticību.

Pasaule Gruzijas policija raida asaru gāzi un gumijas lodes uz protestētājiem

Gruzijas policija otrdien raidīja asaru gāzi un gumijas lodes uz demonstrantiem, kas protestēja pret likumu par "ārvalstu aģentiem", kas apdraud Gruzijas virzību uz Rietumiem un integrāciju Eiropā.

Pasaule Apšaudē ASV nogalināti trīs policisti

ASV Ziemeļkarolīnas štatā pirmdien likumsargiem cenšoties veikt aizturēšanu, izraisījusies apšaude, un tās gaitā trīs policisti nogalināti un pieci ievainoti, pavēstīja amatpersonas.

Lasiet arī

Sabiedrība Deputāti nevēlas zaudēt varu un jo īpaši – labi apmaksāto darbu!

“Esošajam Rīgas domes deputātu sasaukumam ir jāturpina strādāt” – trīs frakcijas publicē paziņojumu

Ekonomika Ekonomisti atzīst, ka daļa sabiedrības nevarēs samaksāt savus rēķinus

Nākamajā apkures sezonā var izveidoties situācija, ka daļa sabiedrības nevarēs samaksāt savus rēķinus, tomēr patlaban vēl nav zināms, cik lielā apmērā šāda situācija veidosies, pauda aģentūras LETA aptaujātie ekonomisti.

Ekonomika "Latvenergo": miera labā ekonomika uzņem visu šoku

Krievijas iebrukums Ukrainā radījis satricinājumu pasaules energoproduktu tirgū, AS "Latvenergo" tirgus apskatā pauž kompānijas enerģijas vairumtirdzniecības direktors Guntis Lūsis.

Ekonomika OECD: Ukrainas kara dēļ pasaules ekonomikas izaugsme šogad samazināsies

Ukrainas kara sekas pasaules ekonomikas izaugsmi šogad varētu samazināt par vienu procentpunktu, ceturtdien prognozēja Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācija (OECD).