Pieejami papildu "Ryanair" reisi no Londonas un Berlīnes uz Viļņu

Pasaule
LETA 11:21, 24.03.2020 0

Latvijas valstspiederīgajiem būs pieejami papildu "Ryanair" reisi no Londonas un Berlīnes uz Viļņu, mikroblogošanas vietnē "Twitter" informē Ārlietu ministrijas preses sekretārs Jānis Beķeris.

 

Viņš norāda, ka, panākot vienošanos ar "Ryanair" par Latvijas valstspiederīgo uzņemšanu, uz Viļņu 24.martā būs pieejami papildu avioreisi no Londonas un Berlīnes. Biļetes būs pieejamas pārvadātāja kasēs. Tālāk no Viļņas jāplāno dalība organizētā tranzītā ar konvoju.

Jau ziņots, ka Lietuvas valdība pagarinājusi termiņu, saskaņā ar kuru ārvalstnieki ar mērķi šķērsot valsti tranzītā tiks ielaisti Lietuvā - 25.marta plkst. 23.59. Personu tranzīts, kas atgriežas savās valstī, atļauts caur Lietuvu bez apstāšanās, grupās, obligāta eskorta pavadībā.

Ārlietu ministrija jau iepriekš aicinājusi Latvijas valstspiederīgos pirms ierašanās Lietuvas lidostās un Klaipēdas ostā organizēt autotransportu tālākam ceļam uz Latviju, jo starptautiskie pasažieru pārvadājumi ar Latviju nenotiek.

Lietuvas pilsoņi un ārvalstnieki, kuriem ir uzturēšanās vai darba atļauja Lietuvā, valstī var atgriezties. Taču jebkuram ārvalstīs pabijušajam jādodas 14 dienu karantīnā neatkarīgi no valsts, no kuras ieradies.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Armēnija un Azerbaidžāna vienojas par strīdīgajiem robežas posmiem

Armēnija un Azerbaidžāna panākušas vienošanos par strīdīgajiem robežas posmiem, kas ir solis ceļā uz attiecību normalizēšanu.

Pasaule Ievainotais Slovākijas premjerministrs spēj runāt

Ievainotais Slovākijas premjerministrs Roberts Fico spēj runāt, bet ir noguris un joprojām atradās ļoti smagā stāvoklī, pēc sava sabiedrotā apmeklējuma slimnīcā pavēstīja jaunievēlētais Slovākijas prezidents Peters Pellegrīni.

Pasaule Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs tiekas ar pāvestu Francisku (FOTO)

Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs šodien privātā audiencē tikās ar Viņa Svētību pāvestu Francisku, informēja VS.LV Valsts prezidenta kancelejā.

Pasaule Netanjahu: «Humānās katastrofas» nav un nebūs

Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu trešdien paziņoja, ka no Gazas joslas dienvidu pilsētas Rafahas ir evakuēti ap 500 000 cilvēku, un noraidīja bažas par "humāno katastrofu" šajā pilsētā.

Lasiet arī

Sabiedrība Ārlietu ministre iestājusies Zemessardzē

Ārlietu ministre Baiba Braže iestājusies Zemessardzē, izriet no viņas publicētā ieraksta tviterī.

Pasaule Izraēlas profesors: Šī kara rezultāts varētu būt Palestīnas valsts

Izraēla mainās pēc katra kara un šī kara aizsāktā procesa beigās mūs gaida vai nu Palestīnas valsts izveide, vai kaut kas daudz tuvāks Palestīnas valstij, intervijā aģentūrai LETA sacīja Jeruzalemes Ebreju universitātes profesors Ichaks Brudnijs.

Pasaule Baltkrievija vēršas pret opozīcijas aktīvistiem, konfiscējot viņu īpašumus

Baltkrievijas varas iestādes ceturtdien paziņoja, ka veikušas reidus un konfiscējušas nekustamos īpašumus, kas pieder 104 opozīcijas aktīvistiem, kuri aizbēguši no valsts.

Sabiedrība Latvijas peldvietas saņems «Zilos karogus»

Rīgā, vides izglītības konceptvietā "Šūna", šodien plkst.11 notiks "Zilā karoga" svinīgā pasniegšana, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.